Φωτογραφίες: Η στιγμή που ο Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του

Φωτογραφίες: Η στιγμή που ο Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του

Αγιασμός Βουλής: Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Χρήστου Μαντά και Φωτεινής Βάκη απο την πρώτη σειρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ

tsipra-mittso-3
Μία ανθρώπινη στιγμή είχαν σήμερα στον αγιασμό στη Βουλή  ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλησίασε τον πρωθυπουργό και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του γαμπρού του.  Οι δύο άντρες αντάλλαξαν και χειραψία.
tsipra-mittso-2
tsipra-mittso-1
tsipra-mittso-4
tsipra-mittso-3


Η Βουλή εισήλθε πλέον και επισήμως σε εκλογική σύνοδο καθώς η λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου που ξεκίνησε σήμερα με την τέλεση του αγιασμού συμπίπτει με την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και πλήθος μητροπολιτών ενώ παρόντες ήταν οι περισσότεροι βουλευτές.

Μεταξύ των απουσιών εντοπίζεται του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Κλείσιμο
Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Χρήστου Μαντά και Φωτεινής Βάκη απο την πρώτη σειρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένους να εκτιμούν πως με τον τρόπο αυτό εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους και για τον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά και για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στην δομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνητικού κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης