Ο ΓΓ του υπ. Παιδείας τοποθετείται στη θέση της Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

agelopoulos-new-sal

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναλαμβάνει προϊστάμενος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη μετά την «αναβάθμιση» της κυρίας Νοτοπούλου στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης

Την τοποθέτηση του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Αγγελόπουλου στη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Κατερίνα Νοτοπούλου ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελόπουλος θα αναλαμβάνει καθήκοντα προϊσταμένου του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη καθώς η κυρία Νοτοπούλου στον τελευταίο ανασχηματισμό τοποθετήθηκε στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας. Είναι διδάκτορας κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, υπότροφος του ΙΚΥ.

Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία).

Μελέτες του έχουν δημοσιευτεί στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 είναι επίκ. καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.
Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Totenkopf

Χεχεχε τα λεφτά μας ο πιάνουν τόπο

@

Αγαπάμε Ντάνος !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patra_katsifaras

«Σε όλη την διαδρομή μας, στην διοίκηση της περιφέρειας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοικτές πόρτες, ανοικτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια», δήλωσε ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης

metios

Σε ποσοστό 29,60% στο καταμετρημένο των εκλογικών τμημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Χρήστος Μέτιος έλαβε ποσοστό 34,79%, ενώ ο Χριστόδουλος Τοψίδης ποσοστό 30,04 %