Ο ΓΓ του υπ. Παιδείας τοποθετείται στη θέση της Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

Ο ΓΓ του υπ. Παιδείας τοποθετείται στη θέση της Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναλαμβάνει προϊστάμενος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη μετά την «αναβάθμιση» της κυρίας Νοτοπούλου στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης

agelopoulos-new-sal
Την τοποθέτηση του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Αγγελόπουλου στη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Κατερίνα Νοτοπούλου ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελόπουλος θα αναλαμβάνει καθήκοντα προϊσταμένου του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη καθώς η κυρία Νοτοπούλου στον τελευταίο ανασχηματισμό τοποθετήθηκε στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας. Είναι διδάκτορας κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, υπότροφος του ΙΚΥ.

Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία).

Μελέτες του έχουν δημοσιευτεί στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 είναι επίκ. καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Δραστηριοποιήθηκε σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.
Κλείσιμο
Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης