Αποστάσεις Φίλη για την ΕΡΤ: Η κυβέρνηση χάνει το στοίχημα, η ΝΔ θέλει να την κλείσει

filis

Δεν υποστηρίζω το εμπάργκο στον Σκάι, αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα με το εμπάργκο στην ΕΡΤ είπε ο βουλευτής

«Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τη δημόσια τηλεόραση.

«Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια» σημείωσε (στον 2.47) ο κ. Φίλης και πρόσθεσε: "Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ι

Να μην την κλείσει η ΝΔ μας αρέσει να πληρώνουμε καθε μήνα να βλέπουμε το Συριζοκάναλο.

Πάνος

Πρέπει να σταματήσει η διαρροή της ΕΡΤ, φτάνουν οι επιβαρύνσεις που έχουν οι φορολογούμενοι, δεν χρειάζεται να επωμίζονται επιπλέον και τις αλόγιστες δαπάνες της γκεμπελικής ΕΡΤ. Ο χωρικός απο τα Τρίκαλα απλά τους έδωσε τα όπλα για να χάσουν οι εργαζόμενοι το ψωμί τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4859218

"Με πυξίδα το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον και την εμπιστοσύνη της Βουλής των Ελλήνων, προχωράμε ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο, δημόσιο, δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα υγείας"

4859113

Για το Σκοπιανό, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «ούτε στα συλλαλητήρια κατέβηκε, ούτε για συμψηφισμό του μακεδονικού με την μη περικοπή των συντάξεων μίλησε» ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εγκατέλειψε τη θέση που είχε ως αντιπολίτευση

2
4859198

Πρόληψη, περίθαλψη, φροντίδα στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και σύγχρονη διοίκηση του συστήματος υγείας, είναι οι πυλώνες, μέσω των οποίων θα εξασφαλιστεί όπως είπε ο κ. Κικίλιας, μια ποιοτική δημόσια υγεία για όλους τους πολίτες

2
4859184

«Ακούγεται κοινότυπο, αλλά είναι αληθές: ο Πολιτισμός είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα... μως η χώρα δεν έχει κεφαλαιοποιήσει τις δυνατότητες που της παρέχει η πολιτιστική της κληρονομιά »

1
xriso-mesa

«Τέσσερις λέξεις έχουν αρνητικά σηματοδοτήσει τις σύγχρονες πληγές στους τομείς ευθύνης του υπουργείου προστασίας του Πολίτη» είπε ο υπουργός για να εξηγήσει «Μόρια στο μεταναστευτικό, Μάτι ως προς την πολιτική Προστασία, Εξάρχεια ως προς την πάταξη της ανομίας και Κορυδαλλός στο σωφρονιστικό. Θα τα αλλάξουμε όλα και όσο πιο γρήγορα γίνεται»

41