Αποστάσεις Φίλη για την ΕΡΤ: Η κυβέρνηση χάνει το στοίχημα, η ΝΔ θέλει να την κλείσει

filis

Δεν υποστηρίζω το εμπάργκο στον Σκάι, αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα με το εμπάργκο στην ΕΡΤ είπε ο βουλευτής

«Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τη δημόσια τηλεόραση.

«Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια» σημείωσε (στον 2.47) ο κ. Φίλης και πρόσθεσε: "Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ι

Να μην την κλείσει η ΝΔ μας αρέσει να πληρώνουμε καθε μήνα να βλέπουμε το Συριζοκάναλο.

Πάνος

Πρέπει να σταματήσει η διαρροή της ΕΡΤ, φτάνουν οι επιβαρύνσεις που έχουν οι φορολογούμενοι, δεν χρειάζεται να επωμίζονται επιπλέον και τις αλόγιστες δαπάνες της γκεμπελικής ΕΡΤ. Ο χωρικός απο τα Τρίκαλα απλά τους έδωσε τα όπλα για να χάσουν οι εργαζόμενοι το ψωμί τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_ar

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, με τους πιο άξιους», τόνισε στο Συνέδριο της ΝΔ - «Για μια καλύτερη ζωή» ο τίτλος του κυβερνητικού προγράμματος - Περιορισμένη, αλλά αυστηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα«Τον αφήνω στον βάλτο του διχασμού»

petsitis_ar

Ο Μανώλης Πετσίτης είναι από το 2014 φορολογικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα των δικηγόρων του Αρτεμίου με τις κυπριακές offshore - Μια ζωή δίπλα στον Νίκο Παππά και τον ΣΥΡΙΖΑ - Η εκτίναξη από τα πέτρινα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ με εισοδήματα 4.911 ευρώ το 2013, στα 377.000 τη χρυσή διετία 2016-2017