Αποστάσεις Φίλη για την ΕΡΤ: Η κυβέρνηση χάνει το στοίχημα, η ΝΔ θέλει να την κλείσει

filis

Δεν υποστηρίζω το εμπάργκο στον Σκάι, αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα με το εμπάργκο στην ΕΡΤ είπε ο βουλευτής

«Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τη δημόσια τηλεόραση.

«Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια» σημείωσε (στον 2.47) ο κ. Φίλης και πρόσθεσε: "Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ι

Να μην την κλείσει η ΝΔ μας αρέσει να πληρώνουμε καθε μήνα να βλέπουμε το Συριζοκάναλο.

Πάνος

Πρέπει να σταματήσει η διαρροή της ΕΡΤ, φτάνουν οι επιβαρύνσεις που έχουν οι φορολογούμενοι, δεν χρειάζεται να επωμίζονται επιπλέον και τις αλόγιστες δαπάνες της γκεμπελικής ΕΡΤ. Ο χωρικός απο τα Τρίκαλα απλά τους έδωσε τα όπλα για να χάσουν οι εργαζόμενοι το ψωμί τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias-krititv

Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Crete TV, ο Νίκος Κοτζιάς ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται» - «Ρωτήστε με αύριο» αν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές η Κίνηση Πράττω

3
4595011

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πρότασης - Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναλογικό εκλογικό σύστημα, αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής, αύξηση αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθιέρωση ορίου θητειών για τους βουλευτές, διακριτούς ρόλους Κράτους – Εκκλησίας κ.α.

3
690_184702dd-582d-4f48-af8a-49ba737bc713

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ιερέας - Οι αρχές του ψευδοκράτους την θεωρούν θρησκευτικής - αρχαιολογικής αξίας - Ο ιερέας είχε μεταβεί στην κατεχόμενη κατοικία του ζητώντας να πάρει συγκεκριμένη πέτρα

1