Κατρούγκαλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας είναι χίλιες φορές καλύτερος από πλευράς κοινωνικής ευαισθησίας

Κατρούγκαλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας είναι χίλιες φορές καλύτερος από πλευράς κοινωνικής ευαισθησίας

Αυτό το δείχνουν οι δηλώσεις του υποστήριξε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

katroug-new-deth
«Από πλευράς κοινωνικής ευαισθησίας είναι χίλιες φορές καλύτερος ο πρωθυπουργός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό το δείχνουν οι δηλώσεις του» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Κατρούγκαλος κληθείς να σχολιάσει το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ για τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να γίνει περικοπή συντάξεων.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε για το θέμα ότι «με συνεννόηση με τους εταίρους, δεν θα κάνουμε κάτι που θα αιφνιδιάσει τον οποιονδήποτε. Θα τους δείξουμε το προφανές, ότι δεν χρειάζεται η περικοπή και επειδή οι Ευρωπαίοι είναι ορθολογικοί άνθρωποι θα δεχτούν τα επιχειρήματά μας».

«Αποκλείεται να μη συμφωνήσουν γιατί είναι σαν να διαφωνούν ότι η Ευρώπη είναι ορθολογική» συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος.



Όσον αφορά την περικοπή του ΕΚΑΣ ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχθηκε ότι «πράγματι υπέστησαν ένα πλήγμα με την απώλεια του ΕΚΑΣ και γι αυτό προβλέψαμε την εθνική σύνταξη. Αυτό δεν μπορούσε να το διαπραγματευτεί κανείς γιατί ηταν προϋπόθεση να μείνουμε στην Ευρώπη».

Κλείσιμο
Μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό εμφανίστηκε «πεπεισμένος ότι η συμφωνία των Πρεσπων θα υπερψηφιστεί από ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Όσον αφορά, τέλος, τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε «ελπίζουμε να μείνουμε μαζί με τους ΑΝΕΛ μέχρι το τέλος της τετραετίας αλλά αυτό δεν είναι στο δικό μας χέρι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης