Βερβεσός: Σε θετική κατεύθυνση οι εξαγγελίες Τσίπρα για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

4509278

«Αποτελούν δικαίωση των διεκδικητικών και δικαστικών αγώνων του δικηγορικού σώματος» επισημαίνει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων

Σε θετική κατεύθυνση κινούνται είναι οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων τόσο για την κύρια σύνταξη όσο και για την επικουρική και το εφάπαξ, επισημαίνει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων του κράτους Δημήτρης Βερβεσός.

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, σημειώνει ο κ. Βερβεσός, «αποτελούν δικαίωση τόσο των διεκδικητικών όσο και δικαστικών αγώνων του δικηγορικού σώματος» και προσθέτει ότι «αναμένουμε την άμεση υλοποίηση των εξαγγελιών.

Υπενθυμίζει ο κ. Βερβεσός ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας επί αιτήσεως ακυρώσεώς μας για την αντισυνταγματικότητα του ν. 4387/2016.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σημειώνει ότι θεωρεί «ως το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των αδικιών που υφίσταται ο κλάδος μας» και προσθέτει:

«Ο ισχύων ασφαλιστικός νόμος, αναμφίβολα, επιβάρυνε δυσβάστακτα τον ελεύθερο επαγγελματία δικηγόρο και σε συνδυασμό με τις φορολογικές ρυθμίσεις, οδήγησε, επί της ουσίας, σε δήμευση του εισοδήματός του. Η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί αναγκαιότητα για την επαγγελματική μας επιβίωση».

ΣΧΟΛΙΑ

εδώ γελάνε !!

Στο λεκανοπέδιο υπάρχουν γύρω στις 21 χιλιάδες χασοδίκες εκ των οποίων περίπου 5 χιλιάδες δεν έχουν δουλέψει ούτε μία δικαστική υπόθεση , και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν πελάτη ! Ας μας πεί ο κύριος Βερβεσός πόσοι δικηγόροι υπάρχουν πχ σε όλη τη Γερμανία ;; Η χώρα μας εξακολουθεί να παραμένει δέσμια της συντεχνίας των χασοδικών αφού αποτελούν την πλειοψηφία των βουλευτών . Αραγε , θα ξυπνήσει κάποτε ο ψηφοφόρος ;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4554466

Προκειμένου να αναδειχτούν με σαφήνεια οι διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ - Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η ΝΔ αντέγραψε το προγραμμα Μάκρι στην Αργεντινή - Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμενεται στις 5-6 Οκτωβρίου

6