Στα άκρα η σύγκρουση Μαξίμου - Ν.Δ. για τα αδέλφια Τσίπρα

aderfia_tsipra_arthro

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, καθώς και τα αδέλφια του προαναγγέλουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη - Απαντήσεις ζητά η ΝΔ σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά για τα δάνεια και τη διεκδίκηση δημόσιου έργου από την εταιρεία των Δημήτρη και Ζανέτ Τσίπρα

Κλιμακώνεται η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης γύρω από το θέμα που δημιουργήθηκε με τα δημοσιεύματα για ρύθμιση δανείων κατασκευαστικής εταιρείας που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη και Ζανέτ.
Το βράδυ από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για “ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης” και αναφέρεται ότι θα υπάρξει προσφυγή στα δικαστήρια.

Το Μαξίμου

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη - και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ - καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα.
Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.

Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε...».


Ν.Δ.: Απαντήστε για τα πραγματικά περιστατικά

Προηγουμένως, η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη είχε ζητήσει απαντήσεις για τα «πραγματικά περιστατικά» της υπόθεσης λέγοντας ότι: «Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο» , αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
«Η τεχνική εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο» προσθέτει και καταλήγει:

«Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».


Τα αδέλφια Τσίπρα

Νωρίτερα, για συκοφαντία και λασπολογία είχαν κάνει λόγο με δική τους ανακοίνωση τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα, οι οποίοι σε σχετική δήλωση ανέφεραν τα εξής:
«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

ΣΧΟΛΙΑ (51)

μοιαζει

να μην πω με τι μοιαζει η αδερφη του Τσιπρα..

Τώρα;

Προσυπογράφω ανεπιφύλακτα την ανακοίνωση των αδελφών Τσίπρα ! Για την " ταμπακιέρα " όμως ; Αν η ενημερότητα ήταν πλαστή , τότε για ποιους νομοταγείς πολίτες μιλάμε . Η παραγραφή δεν νομιμοποιεί το αδίκημα ! Επαναλαμβάνω, ΑΝ....

Γιώργος

Η εγγυητική κατάπεσε? Εισέπραξε το δημόσιο το ποσό? ή μήπως η υπηρεσία χαρίστηκε στην επιχείρηση Τσίπρα αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου για τα δημόσια έργα?

Λαλάκιας

Ο Κούλης γνωρίζει ότι εάν ο Τσίπρας ολοκληρώσει το Μνημόνιο θα τελειώσει πολιτικά αφού αμφισβητούσε ότι δεν χρειαζόταν περισσότερη λιτότητα και επεδίωκε τη συσπείρωση των Ευρωπαϊστών με το φόβο της δραχμής. Επομένως αυτός αποκάλυψε το σκάνδαλο της Novartis για την εξόντωση πολλών μεγάλων πολιτικών πλην Καραμανλικών ώστε να εκβιαστεί η Ευρώπη ότι αν δεν ρίξει τον Τσίπρα αρνούμενη κούρεμα χρέους, έξοδο στις αγορές, λήξη εποπτείας και άρση των capital controls, τότε η έρευνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Κούλης θα προχωρήσει και θα κυριαρχήσουν οι Καραμανλικοί, στερώντας από την κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ που θα θελήσουν να επαναπατριστούν προκαλώντας πολιτική αστάθεια. Οι Καραμανλικοί έχουν καλύτερες σχέσεις με ΗΠΑ και Ρωσία και χειρότερες με Ευρώπη από κάθε άλλο πολιτικό φορέα. Οπότε η Ευρώπη παύει να είναι συνεργάσιμη στις μεταρρυθμίσεις και κόβει τις προσφυγικές ροές χωρίς πιέσεις σε Τουρκία για να πέσει γρήγορα ο Τσίπρας και να προλάβει ο Κούλης να πάρει την εξουσία κλείνοντας την υπόθεση Novartis που αυτός άνοιξε πριν αλώσουν τη Νέα Δημοκρατία οι Καραμανλικοί που φοβάται η Ευρώπη ότι θα της πάρει την Ελλάδα αλλάζοντας συμμαχίες. Επίσης ο Κούλης εμπόδισε τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα απειλώντας τους ότι δεν θα πιέσει τη Φώφη να συγκυβερνήσει μαζί του και θα προτιμήσει συνεργασία με Χρυσή Αυγή αν δεν ρίξουν τον Τσίπρα και με τον καιρό ο Κούλης χάσει ψήφους και ανεβεί η Φώφη παύοντας να είναι δεκανίκι. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει επενδύσεις αλλά σίγουρα θα θίξει πολλούς που για χάρη του Κούλη κόβουν τη ρευστότητα από την Ελλάδα όσο κυβερνά ο Τσίπρας για να μην ενωθεί η Χρυσή Αυγή με τη Νέα Δημοκρατία μέχρι τις εκλογές όσο ανέρχεται το Κίνημα Αλλαγής. Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα επειδή αυξήθηκαν οι προσφυγικές ροές και δεν θέλει να συγκεντρωθούν στην Τουρκία ενώ η Ευρώπη έπαυσε ακαριαία να δέχεται πρόσφυγες όπως εδώ και χρόνια, οδηγώντας Ελλάδα και Τουρκία που πρωταγωνίστησαν στο προσφυγικό σε σύγκρουση χωρίς να παίρνει υπεύθυνη στάση περιμένοντας τον Κούλη, ενώ αν δεν πέσει ο Τσίπρας σύντομα Ρωσία και ΗΠΑ ετοιμάζονται με Καραμανλή ή Χρυσή Αυγή να στήσουν μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια που οδηγούν κατευθείαν σε Τρίτο Παγκόσμιο, κάτι που η Τερέζα Μέι εκμεταλλεύεται στη διπλωματική διαμάχη που ξεκίνησε με τον Πούτιν για να κερδίσει ψήφους απέναντι στον αναδυόμενο Κόρμπιν, όσο η παγίωση Τραμπ ευνοεί τον Καραμανλή και τη Χρυσή Αυγή ενώ ο Ομπάμα ήταν πιο διπλωμάτης με Τουρκία και υπέρ των προσφύγων, στηρίζοντας με άμεσες παρεμβάσεις την Ευρωπαϊκή ενότητα.

Γιώργος 45

Ουάου!!!!!!!!!!! 0,60 Χ 1.000 !!!!!!

ΓΙΩΡΓΗΣ

_Παλι Τσιπροκολε, εισαι αφηρημενος,παλι δεν παρακολουθεις το μαθημα! Ειπαμε Αριστεροι μας εβαλαν στα μνημονια το 2010 και Αριστεροι μας κρατουν δεμενους στα μνημονια απο τωρα και ως το 2060 τουλαχιστον.Την Αναπτυξη δεν τη διαταζουμε να μας ερθει,τη φοβιζουν οι δαταγες,ακομη και αν ειναι της Μερκελ,του Μακρον,του Τραμπ! Την Αναπτυξη την προσελκυουμε!Μονο ο Μητσοτακης με αυτοδυναμια εχει πιθανοτητες να την προσελκυσει!

Katerina

Για καντε και μια έρευνα πού πραγματικά μένει ο Τσίπρας, το παιδί του λαού, γιατί πολλοί βλάκες έχουνε φάει το παραμύθι με το διαμέρισμα στην Κυψέλη. Αρκετά με την ασυλία στη λαμογιο-οικογένεια. Κάπου υπάρχει και ένα όριο στην απάτη, το ψέμα και την προπαγάνδα!

Αναστατος

51 συμβουλους/καρανικες ο μιτσοτετοιος παρεδωσε στο υπουργειο του τον Ιανουαριο του 2015...εν μεσω κρισης/χρεοκοπιας...αδιστακτοι...στο σπιτι του εχει κρεοπωλειο ωρε...δεν θα σε διορισουν....ξυπνα.Χρεος 380 δις...το θασοκ και η δεξια....χωρις ντροπη.Φερτε πισω τα κλεμμενα,ωρε

η αναπτυξε παντως στην οικογενεια τσιπρα

ειρθε ... δεν μας πιστευεται ??? ε κοιταξτε πως κερδισαν στο λαχειο ... αλλοι χανουν σπιτια αλλοι ξωφλουν με ψιχουλα .... ρε καλα κανανε οι τυποι που τα σπαγανε στα συμβολαιογραφεια λεγοντας οτι οι μπαχταζηδες δεν πλερωνουν και ο λαουτζικος χανει σπιτια για 500 ευρωπουαλα ρωτηστε και την ζανετ να σας το πει

ασε τον θειο πιασε τον αλεκση

χαχαχαχα κερδισεις μονα ζυγα ... και οπως ειπε και ο φλαμπουρ την κυριακη στο σκαι ... τα παιδια ειχανε μια εταιρεια που δεν εβγαινε λογω κρισης ... εε η πλεμπα οταν δεν βγαινει ... την βγαζουν στο σφυρι ... η οικογενεια τσιπρα οταν δεν βγαινει η πειραιως παλι καλα που δεν ειτανε η αττικη τραπζα ειναι ΛΑΡΤΖ μαζι τους ... ειτανε δικαιο το κανανε και νομο

ΓΙΩΡΓΗΣ

Οι Αριστεροι οσο και να προσποιουνται πως σεβονται τις διαδικασιες εχουν παντα στο πισω μερος του μυαλου τους καθεστωτικες επιδιωξεις και σκοπευουν στην καταληψη ο λ η ς της Εξουσιας,και της Δικαστικης,οπως δηλωσε και η παντα κλαμμενη Μπατζιανα σε αντιθεση με τον παντα χ.ζοχαρούμενο συντροφο της. Γι αυτο επι ημερων παντα των Αριστερων εχουμε νομους σαν του Κουτσογιωργα,του Κοσκωτα, του Κουφοντινα του Τσιπροσογου κοκ.Μην φαντασθειτε τι μπορει να αποκαλυφθει μετα που θα εχουν χασει την Εξουσια!

μετα την βουλη κατεβηκαν και

τρωγανε γεμιστα στο κυλικειο ... αν δεν με πιστευετε ρωτηστε την θεανω ....

μια φωτο να την κανουν εικονα οι συριζαιοι

η οικογενεια δον κορλεονε που εχει και κατι βιλιτσες στην δροσια ... απο τον τον μπαμπα που ειχε ενα καλο μυστρι τοτε που μεγαλουργουσε ο στελλαρας .... οχι ο καζαντζιδης ο αλλος που ειχε ενα γραφειο στην μεσογειων .... ρε αλεκση τι εκανε ο μπαμπας σου στην 7ετια ??? να μην ρωτησουμε τι εκαναν οι παπουδες του στον πολεμο .... μην βγει και κανενας σκελετος απο την ντουλαπα

Ελενη

Η οικογενειοκρατια στην πολιτικη δεν τους αρεσει για τη ΝΔ αλλα οταν προκειται για την οικογενεια Συριζα και για τα εκατομυρια που αρπαζουν απο το ελληνικο κρατος τοτε τα ξεχνουν αυτα που λενε και προσπαθουν να αρπαξουν οσο περισσοτερα προλαβουν.

Αναστατος

Φερτε πισω τα κλεμμενααα,χρεοκοπιστες της Ελλαδας...Δεν θα σε διορισουν....ξυπνα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_ar

Τι σηματοδοτούν οι ραγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό - Ο Καμμένος αποχωρεί, 4 βουλευτές προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ (Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Ζουράρις, Κόκκαλης) δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και δύο διαγράφονται - Μετά τις αποχωρήσεις των κ.κ. Γιώργο Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανό το Ποτάμι του Σταύρου  διαλύεται

2
voulio

Υπαινιγμούς για υπόγειες συναλλαγές προκειμένου να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών άφησε για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ο κ. Πάνος Καμμένος συντηρώντας την σφοδρή βεντέτα -  Η συζήτηση της Συμφωνίας στην αρμόδια επιτροπή θα συνεχιστεί και σήμερα (10:30) 

1
kyriakos_main01

Χωρίς να έχουν αυταπάτες ότι μπορεί να ανατραπούν οι αριθμητικοί συσχετισμοί, στην Πειραιώς θέλουν να στείλουν μήνυμα αποφασιστικής αντίδρασης στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ

1