Ράνια Αντωνοπούλου: Πληρώσαμε και τη μετακόμισή της στον ΟΟΣΑ

Ράνια Αντωνοπούλου: Πληρώσαμε και τη μετακόμισή της στον ΟΟΣΑ

Από επίδομα ενοικίου, σε επίδομα εγκατάστασης στον ΟΟΣΑ για τη  Ράνια Αντωνοπούλου- Πληρώσαμε 13.221 ευρώ για «μεταφορά οικοσυσκευών, εισιτηρίων και έξοδα εγκατάστασης»!

antwnopoulou_arthrooo1
Δεν έχει τέλος η ευνοϊκή μεταχείριση της κυβέρνησης στο πρόσωπο της τέως αναπληρώτριας υπουργού Απασχόλησης Ράνιας Αντωνοπούλου.

Η γνωστή για τις σχέσεις που έχει με τις ΗΠΑ, σύντροφος του τέως υπουργού επίσης Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, λίγους μήνες μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε - αν και ιδιαίτερα εύπορη - επίδομα ενοικίου 1000 ευρώ το μήνα για το διαμέρισμα που διέμενε στο Κολωνάκι, εκτός του προκλητικού νέου διορισμού της στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ στο Παρίσι, φέρεται να έλαβε επίσης ποσό 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στα νέα της καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζουμε, το υπουργείο Οικονομίας (στο οποίο παρεμπιπτόντως προϊστάμενος ήταν ο σύντροφος της κ. Παπαδημητρίου) και συγκεκριμένα η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».


egr1

egr2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης