Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος «παραδίδουν» την εθνική γραμμή στο Σκοπιανό

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος «παραδίδουν» την εθνική γραμμή στο Σκοπιανό

Επίθεση του προέδρου της ΝΔ στην κυβέρνηση, αναφορικά με τις εξελίξεις για το Σκοπιανό και την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ

MITSOTAKIS
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για το Σκοπιανό και την αναμενόμενη πρόσκληση στην FYROM για ένταξη στο ΝΑΤΟ, εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δήλωση του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει «Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση - και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών. Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε - και μάλιστα σύντομα».

«Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ. Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών» σημειώνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης