Σπυράκη: Ο πόλεμος λάσπης από τα υπόγεια του Μαξίμου θα έχει επιπτώσεις στην κυβέρνηση

spyrak-new-nd

Δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6Εμείς θα ζητήσουμε να αποσαφηνιστεί το ζήτημα και η Δικαιοσύνη οφείλει να το κάνει

Μήνυμα ότι ο πόλεμος λάσπης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει επιπτώσεις έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη με αφορμή το νον πέιπερ του Μαξίμου στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.

«Καταλαβαίνω τη σύγχυση της κυβέρνησης αλλά όποιος αποχωρεί πρέπει να κρατάει τα προσχήματα. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε τρικυμία όταν βάζει στο χαρτί ότι ο Μητσοτάκης έχει ανοιχτά θέματα με τη δικαιοσύνη. Θέλουν να μας πούν που το έμαθαν; Πώς το ξέρουν τα υπόγεια του Μαξίμου και οχι η αντιπολίτευση; Είναι λάσπη όλο αυτό. Εμείς θα ζητήσουμε να αποσαφηνιστεί το ζήτημα και η Δικαιοσύνη οφείλει να το κάνει. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται σε αυτό τα υπόγεια του Μαξίμου. Αν αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο με λάσπη να ξέρουν ότι έχει και επιπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη.

Όσον αφορά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου ξεκαθάρισε ότι «ο κ. Μίχαλος συμφώνησε σε μια σειρά θεμάτων με τον αντίπαλο που ήταν κομβικά σημεία για τη ΝΔ. Όποιος υιοθετεί θέσεις του αντιπάλου δεν πρέπει να ανήκουν στη ΝΔ».

Για το Σκοπιανό και τη συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι «δεν θα την κυρώσουμε ως αντιπολίτευση τη συμφωνία ούτε ως κυβέρνηση ούτε ως αντιπολίτευση».

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times η κυρία Σπυράκη παρατήρισε ότι «ο κ. Τσίπρας στις διεθνείς επαφές δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα διαρκές παζάρι. Η κυβέρνηση έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα στο μεταναστευτικό. Η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει το νόμο για χορήγηση ασύλου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης