Κουρουμπλής για συμφωνία με ΠΓΔΜ: Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός θα αλλάξει το κλίμα

Κουρουμπλής για συμφωνία με ΠΓΔΜ: Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός θα αλλάξει το κλίμα

«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία - Είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα εμπιστευτεί πάλι το καθαρό βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας

4
Είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα εμπιστευτεί πάλι το καθαρό βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «kontra» ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Αυτό που νομίζω ότι θα συμβεί μετά τον Αύγουστο είναι το εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μία πρόταση… αναπτυξιακή. Εκεί λοιπόν θα δοκιμαστεί και η Ν.Δ. και όλα τα κόμματα, αν αντί να θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, να έρθουν και να καταθέσουν προτάσεις, για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι προτάσεις τους είναι πιο παραγωγικές, πιο δημιουργικές και κυρίως ότι έχουν μέσα τους το στοιχείο της αναδιανομής του παραγόμενου πλούτου» πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του και αναφερόμενος στις καταγγελίες για σχέδιο αποστασίας τόνισε ότι «η χώρα αυτή τη στιγμή βγαίνει από τα μνημόνια και στο οριακό αυτό σημείο μετά την απόφαση του Eurogroup, που δίνει ένα περιθώριο 15 ετών στη χώρα να μπορέσει να αναπτύξει πρωτοβουλίες να αναπτυχθεί, ορισμένες δυνάμεις επιχειρούν να βάλουν φραγμό σε αυτή την προσπάθεια.»

Παράλληλα ο υπουργός Ναυτιλίας εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της Ν.Δ., με αφορμή την διαγραφή Μίχαλου, κάνοντας λόγο για «ακροδεξιό προσανατολισμό της Ν.Δ».

Ο υπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας, ότι «Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα και θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, όταν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα δούμε όλοι γιατί πράγμα μιλάει αυτή η συμφωνία, τότε είμαι βέβαιος θα υπάρξει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα για αυτή τη συμφωνία.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης