Απάντηση Μαξίμου στον Στουρνάρα: Η τοποθέτησή του παρέλκει, τον έχει προλάβει η πραγματικότητα

Απάντηση Μαξίμου στον Στουρνάρα: Η τοποθέτησή του παρέλκει, τον έχει προλάβει η πραγματικότητα

«Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία» τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου

4481898
Σε σκληρούς τόνους ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στους κύκλους της ΤτΕ και τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα. Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που υπηρέτησε».

Νωρίτερα κύκλοι της ΤτΕ ανέφεραν πως ο διοικητής της ΤτΕ θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία .

Είχαν προηγηθεί διαρροές κυβερνητικών στελεχών που ζητούσαν να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup ενώ το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζήτησε να μάθει τι λέει ο διοικητής για την απόφαση.

Κλείσιμο
Οι κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος υπενθυμίζουν πως όσες φορές τοποθετήθηκε ο κ. Στουρνάρας για την «καθαρή» έξοδο ή την προληπτική γραμμή το έκανε είτε μέσα από εκθέσεις της ΤτΕ είτε σε δημόσιες ομιλίες του σε συνέδρια και εκδηλώσεις για την Ελληνική οικονομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης