Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν έχει νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν έχει νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα, προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη η εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

spy13
«Η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Η ΝΔ έκανε σαφές εξαρχής ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησής του, ώστε να υπογράψει με τον κ.Ζάεφ στις Πρέσπες , τη συμφωνία» είπε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ ζήτησε από την κυβέρνηση να έχει εντολή της Βουλής ο κ. Τσίπρας προκειμένου να υπογράψει τη συμφωνία. Η κυβέρνηση αρνείται την ψηφοφορία.Η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης