Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Εξωτερικών για την Βιργινία Τσουδερού

Τα συλλυπητήρια του υπουργείου Εξωτερικών για την Βιργινία Τσουδερού

Τη θλίψη, τη συγκίνηση αλλά και τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του

vir_0078
Με μία δική του ανακοίνωση θέλησε να αποχαιρετήσει το υπουργείο Εξωτερικών την τέως υφυπουργό Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού, τονίζοντας το ήθος και την υπευθυνότητα μιας πολιτικής προσωπικότητας που έβαλε το δικό της διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμενά, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:

«Tο Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τη θλίψη και συγκίνησή του για την απώλεια της Βιργινίας Τσουδερού, η οποία καθ’ όλο το δημόσιο βίο της υπηρέτησε τη χώρα με ήθος και υπευθυνότητα, θέτοντας την αγάπη της για την πατρίδα ως ύψιστη προτεραιότητα.

Πέραν της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας και του σημαντικού συγγραφικού της έργου, η Βιργινία Τσουδερού εργάστηκε για την προώθηση των εθνικών συμφερόντων της χώρας ως Υφυπουργός Εξωτερικών κατά την περίοδο 1991-93.

Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, καθώς και τα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης