Σκοπιανά ΜΜΕ: Σήμερα το τηλεφώνημα Ζάεφ στον Τσίπρα

Σκοπιανά ΜΜΕ: Σήμερα το τηλεφώνημα Ζάεφ στον Τσίπρα

Στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή την ώρα ο Νίκος Κοτζιάς – Συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα - Άγνωστο αν ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έχει ήδη τηλεφωνήσει ότι αποδέχεται την συμφωνία - Δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λεπτομέρειες του συμβιβασμού

tsuipras_zaev_arthrooo1
Το σκοπιανό πρακτορείο makfax μεταδίδει την πληροφορία πως σήμερα, με καθυστέρηση 10 ημερών, θα γίνει τελικά η επικοινωνία ανάμεσα στους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων.

Το δημοσίευμα, έχει μάλιστα τίτλο D-Day με αφορμή το αναμενόμενο τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα μετά την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις που έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
skopias

«Οι πρωθυπουργοί ΠΓΔΜ και Ελλάδας Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα», αναφέρει το Makfax επικαλούμενο ανώτατες διπλωματικές πηγές.

Κλείσιμο
«Είναι μια πολυαναμενόμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζάεφ και τον Τσίπρα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η οποία επρόκειτο να γίνει πριν από 10 μέρες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου για σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης