Γεννηματά: Σπάμε το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Γεννηματά: Σπάμε το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Η βάση στηρίζει τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, διεμήνυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής 

kinimanes
«Το μήνυμα από τις εξορμήσεις είναι ότι οι πολίτες που μας πλησιάζουν δηλώνουν πρώτα Κίνημα Αλλαγής και μετά ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ κοκ» επισήμανε από την αρχή της ομιλίας της η Φώφη Γεννηματα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας. 

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι η επιλογή των 212 χιλιάδων πολιτών για αυτόνομη πορεία πρέπει και θα γίνει σεβαστή. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ματαιοπονούν, είπε χαρακτηριστικά.

Με δεδομένο το αίτημα για εκλογές η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανέθεσε στον Γιώργο Καμίνη την επιλογή των προσώπων για την τοπική αυτοδιοίκηση και στον Μανώλη Χριστοδουλάκη τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές.

Επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεσμεύει τη χώρα με αποφάσεις που βαθαίνουν την κρίση. «Δηλητηριάζει την πολιτική ζωή με σκανδαλολογία και ανοίγει ανεύθυνα τα εθνικά θέματα». 

Πυρά εξαπέλυσε και κατά του Κυριακου Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι η ιστορική μνήμη είναι απαραίτητη για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. 

Η Φώφη Γεννηματά έπεμεινε στο «εκλογές εδώ και τώρα» λέγοντας πως δεν μπορούμε να περιμένουμε άπραγοι.

Σχετικά με το Σκοπιανό υπογράμμισε πως υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Κινήματος Αλλαγής στη βάση της εθνικής γραμμής του 1992.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία της Φώφης Γεννηματά 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης