Στη βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στη βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στη βουλή βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπου εξετάζεται από τα μέλη της επιτροπής που διερευνούν το σκάνδαλο Siemens...

Στη βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Στη βουλή βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπου εξετάζεται από τα μέλη της επιτροπής που διερευνούν το σκάνδαλο Siemens.
 
Νωρίτερα κατέθεσε ο κουμπάρος του κ. Παύλος Νικολαίδης ο οποίος εμφανίζεται να λαμβάνει έμβασμα ύψους πέντε εκατομμυρίων δραχμών από τον Ηλία Γεωργίου το 2000. Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει μέχρι αυτή τη στιγμή ο κ. Νικολαίδης εργαζόταν στη siemens  από το 1961 έως το 1981, όταν και παραιτήθηκε αποδεχόμενος την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στη Γενική Ασφαλιστική, όπου έμεινε έως το 1989.
 
Κλείσιμο
Έπειτα ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα ανοίγοντας μαγαζί με αθλητικά είδη. Το 2000 λοιπόν όπως ανέφερε ο μάρτυρας, προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις που τον ανάγκασαν να ζητήσει δάνειο πέντε εκατομμυρίων δραχμών από τον καλό του φίλο Ηλία Γεωργίου.
 
Ανέφερε επίσης ότι με τον κ. Τζοχατζόπουλο διατηρεί μακροχρόνια φιλική σχέση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε από την κόρη του πρώην υπουργού, κα.  Αρετή Τζοχατζοπούλου να αναλάβει πολεοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο Καρπενήσι.
 
Να σημειωθεί ότι τον κ. Νικολαίδη τον είχε τοποθετήσει στη θέση του  διευθύνοντος συμβούλου της ΕΒΟ ο κουμπάρος του Άκης Τζοχατζόπουλός το 1999.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης