Β. Μεϊμαράκης:Νέος πρόεδρος του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής»

Β. Μεϊμαράκης:Νέος πρόεδρος του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής»

Μεγάλη τιμή για τον ίδιο η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πρόεδρος της ΝΔ....

Νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής "εστέφθη" ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη θέση του Γιάννη Βαρβιτσιώτη.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε το πρωί με τον Αντώνη Σαμαρά και εξερχόμενος της Ρηγίλλης δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

 Μιλώντας για τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη είπε ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στην παράταξη και το κόμμα με το ήθος του και την προσωπικότητά του «την οποία όλοι αναγνωρίζουμε» και τόνισε ότι στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κ. Σαμαράς θα ανταποκριθεί με όλες του τις δυνάμεις.

«Θα προσπαθήσω ώστε να διαμορφώσουμε μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας η οποία θα δίνει αισιοδοξία στους πολίτες που είναι σήμερα απαισιόδοξοι. Θα προσπαθήσω με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλουμε στην ανάταση του ηθικού και της ψυχολογίας και του Νεοδημοκράτη αλλά κυρίως του Έλληνα πολίτη», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και τόνισε ότι το ΙΔΚΚ θα είναι ένας οργανισμός μάχης ο οποίος «θα κινηθεί αυτοτελώς και θα συμβάλει στην προσπάθεια να υπάρχει αυτή η κυβερνητική πρόταση εξουσίας από τη ΝΔ».

Όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας θα προσπαθήσει να αρθρώσει πολιτικό λόγο και θα ασχολείται με πολιτικά ζητήματα και καθόλου με ζητήματα που παράγουν παραπολιτική. «Οι πολίτες βαρέθηκαν την παραπολιτική. Περιμένουν λύσεις από την πολιτική και εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

venizels1

«Ο Καμμένος είναι παράγοντας ασάφειας και υπονομεύει τη σοβαρότητα της πολιτικής» είπε ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι ο υπ. Άμυνας μοιράζεται τον ίδιο αξιακό κώδικα «της χυδαιότητας» με τον Αλέξη Τσίπρα

4629405

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζει τις «ζυμώσεις» πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και λίγες ώρες μετά το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Νοτοπούλου, κάνει λόγο για προσπάθεια «χειραγώγησης» της τοπικής αυτοδιοίκησης

2