Στο νησί των Φαιάκων την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

mitsotakis

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στο Κανόνι και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, οπότε και θα απευθυνθεί χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να χαιρετίσει την ημερίδα- συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ στο νησί, με τίτλο «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Η ημερίδα- συνέδριο της ΝΔ, στην Κέρκυρα, που «κλείνει» τον κύκλο των ημερίδων που έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, έχει ως στόχο, μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιστημονικούς φορείς των νησιών, τη διαμόρφωση της πρότασης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τα Ιόνια νησιά.

Κατά την αυριανή ημερίδα- συνέδριο στην Κέρκυρα, έχουν προγραμματιστεί θεματικές ενότητες που άπτονται του τουρισμού, του πολιτισμού, των υποδομών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και των απορριμμάτων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στο Κανόνι και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, οπότε και θα απευθυνθεί χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα συμπεράσματα των εργασιών της ημερίδας- συνεδρίου «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τις Διαπόντιες νήσους, θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον βουλευτή Επικρατείας- υπεύθυνο τομέα Υγείας και Ιονίων Νήσων της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Να είσαι σίγουρος

Φααααααπππππ... θα στον κοκκινίσω τον σβέρκο Κούλη! Mαύρooooooooo

Καρπαζούλης

Αυτό το δικαίωμα το έχω εγώ. Θα τον σβουρίξω για 15 ρίχτερ. Θα δει σφοντύλι την πατρίδα του εκεί στο διάστημα, κάπου ανάμεσα Κρόνο και Ποσειδώνα.

To zαβό είχε χαρτιά & διαβατήριο μαζί του ή τα ξέχασε στην Αθήνα

Γιατί κάνει κάτι τέτοια ο nλi8ιos o Koύλns!

Καρέτα-καρέτα

Εμάς κύριε Κούλη μας έγραψες. Και εμείς ανήκουμε στα Ιόνια αλλά δεν μας επισκέφτηκες ακόμα. Να έρθεις να παίξεις μαζί μας κλπ. Δηλαδή στα Μέγαρα που πήγες είναι καλύτερα;

Αγ. Πα.

Πάντως Κούλη είναι "καλό άλλoθι" ότι επειδή οι άλλοι μας φόρτωσαν 100 δις (τα δικά μας 400 δις τα ξεxvάμε) και τα 215 μύρια χρέoς μας είναι ψίχoυλα οπότε αθώοι και -ξανά- ψηφiστε μας.

Κακοπροαίρετος

Η νδ μαζί με το πασοκ κατέστρεψαν την Ελλάδα τι δεν καταλαβαίνετε ; Όσο για το κόμμα ν.δ δεν ανήκει σε καμιά παράταξη απλά λαμόγια είναι που βρήκαν ηλίθιους και τους ψηφίζουν. Ανίκανα βλαχολαμόγια που παριστάνουν ότι είναι σε δεξιοί ή φιλελεύθεροι χωρίς να ξέρουν καν τι είναι αυτό !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pavlopoulos_3

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο του Κυριάκου Μάτση – Ζήτησε επίλυση του Κυπριακού, καθώς η εκκρεμότητα παρατείνει την τραγωδία και το μαρτύριο της Κύπρου

PLETNER

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα θεωρεί ότι Αθήνα και Βερολίνο πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο στο προσφυγικό - «Χωρίς πολύ στενή ελληνογερμανική συνεργασία δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε την προσφυγική κρίση» 

1
adwnis

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας «έβαλε μυαλό, αφού μας κόστισε 100 δισεκατομμύρια ευρώ» - Ανέφερε ότι όσο τα θετικά μέτρα προέρχονται από την υπερφορολόγηση είναι αρνητικά μέτρα 

11