Παπαγγελόπουλος για Novartis: Επιμένω ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο αλλά δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Επιμένω ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο αλλά δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει πριν την σύσταση της προανακριτικής πως η υπόθεση Νοβαρτις είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτος χωρίς τότε να εξαιρέσει τα πολιτικά πρόσωπα

0004462782
«Ακόμη και στην πυρά να με βάλουν θα επιμένω ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Και δεν αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα» ανέφερε ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Νοβάρτις.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει πριν την σύσταση της προανακριτικής πως η υπόθεση Νοβαρτις είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως κράτος χωρίς τότε να εξαιρέσει τα πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έσπευσε να επικρίνει και τον κ. Αντώνη Σαμαρά που διαδέχθηκε στο Βήμα της Ολομέλειας λέγοντας «τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, γραφικές φιγούρες του περασμένου αιώνα».

«Οι προσπάθειες κάποιων να το αποτρέψουν για να μην πιστωθεί η κυβέρνηση αυτή την επιτυχία, απέτυχαν παταγωδώς . Το παλιό πολιτικό σύστημα θυσιάζει για άλλη μία φορά την πατρίδα. Η προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ δεν αλλάζει την αλήθεια, η κυβέρνηση αυτή πέτυχε εκεί όπου άλλοι απέτυχαν. Η μνημονιακή κατοχή τελειώνει και η Ελλάδα αλλάζει οριστικά» τόνισε σε άλλο σημείο.

Παπαγγελόπουλος για Novartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης