ΚΚΕ για Τσίπρα - Ζάεφ: Μοναδικός στόχος τους η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

00perissos_kke222

«και όχι η επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων - Η πραγματική λύση απαιτεί επίσης καθαρές εγγυήσεις για εξάλειψη του αλυτρωτισμού και για το απαραβίαστο των συνόρων» σημειώνει ο Περισσός 

«Παρά την προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος αισιοδοξίας, οι εξελίξεις και τα παζάρια δείχνουν πως βασικός στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της αντίστοιχης πλευράς της FYROM, είναι η επίσπευση της ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ κι όχι η επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων. Μέσα από αυτόν τον στόχο, της ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων, υπηρετούνται και τα συμφέροντα τμημάτων του ελληνικού κεφαλαίου για αναβάθμιση της θέσης του στην περιοχή, όπως είπε άλλωστε και ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για την συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Το ΚΚΕ έχει αντιταχθεί εξαρχής στην ένταξη της FYROM και συνολικά των Δυτικών Βαλκανίων, στη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, καθώς πρόκειται για μια εξέλιξη εχθρική για τους λαούς της περιοχής. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όσο κι αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί ανιστόρητα να το αποσιωπά. Το ΚΚΕ θεωρεί ότι η πραγματική λύση απαιτεί επίσης καθαρές εγγυήσεις για εξάλειψη του αλυτρωτισμού και για το απαραβίαστο των συνόρων, που σημαίνει αλλαγές στο σύνταγμα της γειτονικής χώρας, άμεσα και όχι στο μέλλον» προσθέτει η ανακοίνωση του Κόμματος, καταλήγοντας: «Ο λαός χρειάζεται να αντιταχθεί σ' αυτές τις εξελίξεις, που δεν εξασφαλίζουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Να δυναμώσει η κοινή πάλη, η φιλία και η αλληλεγγύη των λαών, μακρυά από τις ιμπεριαλιστικές στρατιωτικοπολιτικές συμμαχίες».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Σύντροφοι, τρίζουν τα κόκκαλα του "πρώην τυχοδιώκτη" Ζαχαριάδη που έβγαζε λόγους για αποχωρισμό της Μακεδονίας και Θράκης από την ιμπεριαλιστική Ελλάδα. Έχετε καταντήσει σαν τον Παράγοντα του Εδεσσαικού: "Κοιτάξτε εμείς, αυτοί ύστερα και αφού μας είπανε οτι εμείς δεν θέλουμε, ε και εμεις είπαμε οτι μετά θέλουμε αλλά μόλις μετά αυτοί και στην συνέχεια ουτε και μεις θέλαμε αυτοί είπαν οτι οχι εμείς θέλουμε, εμείς τότε δεν δεχτήκαμε μετά απ όλα αυτά. Αυτό ακριβώς."

Πάνος

Απολιθώματα του Περισσού, το σύμφωνο της Βαρσοβίας κατάρρευσε μαζί με τον κομμουνισμό. Υπάρχει μόνο ΝΑΤΟ, Ρωσία, Κίνα και κάποιο δικτάτορες όπως ο Μαδούρο, ο Κάστρο και Κίμ. Ο κομμουνισμός όχι μόνο κατέρρευσε, αλλά διώκεται για τα εγκλήματα του. Λοιπόν που να πάνε οι Σκοπιανοί? Τον κομμουνισμό τον γνώρισαν, γιαυτό πάνε στο ΝΑΤΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4629405

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζει τις «ζυμώσεις» πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και λίγες ώρες μετά το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Νοτοπούλου, κάνει λόγο για προσπάθεια «χειραγώγησης» της τοπικής αυτοδιοίκησης

4656046

«Αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση» επανέλαβε, προσθέτοντας ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας - Τόνισε ότι, αν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, «ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» - Αν η η Συμφωνία υποκρύπτει αλυτρωτισμό, τότε «να μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών»

68
kls02

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους Έλληνες του εξωτερικού να «πάρουν μια τολμηρή απόφαση» και «να αφήσουν τη ζωή την οποία έχουν δημιουργήσει εκτός Ελλάδας, και να γυρίσουν στη χώρα μας» - Τι είπε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

94