Ανέβαλαν συνεδρίαση στη Βουλή λόγω της σφαγής στη λωρίδα της Γάζας

olomeleia_3

Θέμα της συνεδρίασης ήταν κύρωση συμφωνίας για τις θαλάσσιες μεταφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ – Η συζήτηση θα μεταφερθεί σε ουδέτερο χρόνο

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής αποφάσισε το προεδρείο σε συνεννόηση με το υπουργείο Εξωτερικών λόγω της χθεσινής σφαγής στην λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιτροπής θα συζητούνταν το νομοσχέδιο «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Ισραήλ για τις Θαλάσσιες Μεταφορές». Ωστόσο, τα μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας θεώρησαν άκομψο να συζητούν στην συγκεκριμένη συγκυρία τις σχέσεις με το Ισραήλ. Η επεξεργασία και κύρωση της Συμφωνίας, δεν ακυρώνεται, αλλά θα μεταφερθεί σε ουδέτερο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_kikilias_mian

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019, με προτεραιότητα τις 2.450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας, αλλά και να δρομολογηθούν άμεσα 1.500 προσλήψεις αστυνομικών - Την Παρασκευή το ΚΥΣΕΑ για την επιλογή νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

22
4847119

«Η Νέα Δημοκρατία γύρισε τα ρολόγια της δημόσιας διοίκησης χρόνια πίσω, στις εποχές που βασίλευε η αδιαφάνεια» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση αναφερόμενη στους γενικούς και ειδικούς γραμματείς

8