Στήριξη "Δημοκρατικής Αριστεράς" σε Μπουτάρη

Στήριξη "Δημοκρατικής Αριστεράς" σε Μπουτάρη

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει η «Δημοκρατική Αριστερά»...

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει η «Δημοκρατική Αριστερά», η οποία σε ανακοίνωση της επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η αλλαγή στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και αλληλεγγύη. Η υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη πρέπει να αξιοποιηθεί-ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων- για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Μπουτάρης είπε ότι το επόμενο διάστημα θα στείλει επιστολές σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δημαρχία, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, και θα τους καλέσει να συμπαραταχθούν με τη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» και υποψήφιο δήμαρχο τον ίδιο. Είναι, επίσης, ανοιχτός σε προτάσεις συνεργασίας από τον χώρο της Ντόρας Μπακογιάννη και πρόσωπα που ανήκαν στους υποστηρικτές του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Τόνισε πως απευθύνει αυτή την πρόσκληση όχι από έπαρση ή αλαζονεία, αλλά επειδή πιστεύει ότι αυτή είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα, ενώ για το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι θέλει τη στήριξη του και αν δεν υπάρξει είπε ότι «θα δυσκολέψει η ζωή μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

akrivopoulou_tsakalowtos_kapsoxas_main

«Να μας εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ» κάλεσε τον πρώην υπουργό η Ακριβοπούλου - Αιχμές για την διαπραγμάτευσή του με τους δανειστές από τον Καψώχα

30
KINAL_SIMA

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι αυτοί που χαίρονται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα θρησκευτικά αποτελεί «τη ληξιαρχική πράξη θανάτου επιστημονικών, παιδαγωγικών και δημοκρατικών κατακτήσεων σαράντα χρόνων

2