Στήριξη "Δημοκρατικής Αριστεράς" σε Μπουτάρη

Στήριξη "Δημοκρατικής Αριστεράς" σε Μπουτάρη

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει η «Δημοκρατική Αριστερά»...

Στήριξη "Δημοκρατικής Αριστεράς" σε Μπουτάρη
Την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει η «Δημοκρατική Αριστερά», η οποία σε ανακοίνωση της επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η αλλαγή στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και αλληλεγγύη. Η υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη πρέπει να αξιοποιηθεί-ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων- για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Μπουτάρης είπε ότι το επόμενο διάστημα θα στείλει επιστολές σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δημαρχία, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, και θα τους καλέσει να συμπαραταχθούν με τη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» και υποψήφιο δήμαρχο τον ίδιο. Είναι, επίσης, ανοιχτός σε προτάσεις συνεργασίας από τον χώρο της Ντόρας Μπακογιάννη και πρόσωπα που ανήκαν στους υποστηρικτές του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Τόνισε πως απευθύνει αυτή την πρόσκληση όχι από έπαρση ή αλαζονεία, αλλά επειδή πιστεύει ότι αυτή είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα, ενώ για το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι θέλει τη στήριξη του και αν δεν υπάρξει είπε ότι «θα δυσκολέψει η ζωή μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης