Βούτσης: Δεν βοηθάει η συζήτηση για κατάργηση της μείωσης των συντάξεων

Βούτσης: Δεν βοηθάει η συζήτηση για κατάργηση της μείωσης των συντάξεων

Ορθός λόγος να μην αφήνουμε ούτε ρωγμή να λένε «κοιτάξτε δεν σας εμπιστευόμαστε» - «Τα συμπεφωνημένα είναι συμπεφωνημένα»

voutsis-new-skai
Άκαιρη χαρακτήρισε τη συζήτηση για κατάργηση της μείωσης των συντάξεων από 1η Ιανουαρίου 2019 χαρακτήρισε ο Νίκος Βούτσης. «Δεν είναι συζήτηση που βοηθάει κατουδένα τρόπο να τίθεται στο τραπέζι» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Αν υπάρξουν αλλαγές σε αυτά τα μέτρα θα υπάρξουν βοηθούσης της οικονομίας όχι μονομερώς και πάντοτε στο επίπεδο της εξισορρόπησης με άλλες προτεραιότητες» πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Όπως παρατήρησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ «είχαν προνομοθετηθεί μέτρα και αντίμετρα εδώ και 1,5 χρόνο. Εϊναι προφανές πως είναι μέρος του σχεδίου και μέρος των δεσμεύσεων της τρίτης αξιολόγησης».

«Τα συμπεφωνημένα είναι συμπεφωνημένα, πλην όμως στο βάθος και στο χρόνο θα έχουμε την άπλα ως οικονομία να το συζητήσουμε» κατέληξε για το θέμα.

Όπως είπε «είμαι σίγουρος ότι και ο κ. Τσκαλώτος και ο κ. Τσίπρας μιλάν σοβαρά για το θέμα του χρέους και δεν αφήνουν ούτε ρωγμή να μας πουν ότι «κοιτάξτε δεν σας έχουν εμπιστοσύνη ότι τα παίρνετε πίσω». «Αυτός είναι ο ορθός λόγος» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Το ένα και σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει και θα αρχίσει να λειτουργεί το θέμα των συλλογικών συμβάσεων» είπε ο κ. Βούτσης ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά το σενάριο για εκλογές το φθινόπωρο.

Κλείσιμο
Κληθείς να τοποθετηθεί για τις δηλώσις του Κώστα Κατσίκη σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια τις χαρακτήρισε «ανεκδιήγητες» λέγοντας ότι αυτό είναι ένα στοιχείο του συμβιβασμού που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης