Κίνημα Αλλαγής: «Φιέστα -πρόκληση σε κλοιό των ΜΑΤ» το Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Μυτιλήνη

kinima-allagis

«Όλοι ξέρουν όμως ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί», σημειώνεται στην ανακοίνωση

«Είναι πρόκληση να διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λέσβο. Σε ένα νησί που σηκώνει μεγάλο βάρος και ταυτόχρονα πληρώνει την ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής. Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας επιστράτευσε 17 διμοιρίες των ΜΑΤ και μια στρατιά αστυνομικών για να φτιάξουν γύρω του κλοιό ασφαλείας στη διάρκεια της επίσκεψης.

«Μπορεί να κρατήσουν μακριά του τους αγανακτισμένους κατοίκους, να κρύψουν για λίγο τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης, όλοι ξέρουν όμως ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί. Ο κ Τσίπρας όφειλε να έχει ζητήσει και εξασφαλίσει οικονομική στήριξη από την ΕΕ για τα νησιά μας και τους νησιώτες που δοκιμάζονται όπως έχουμε ζητήσει πολλές φορές με παρεμβάσεις μας» υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής, καταλήγοντας: «δεν το έπραξε και πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του. Πρώτα από όλους όμως την πληρώνουν οι κάτοικοι των νησιών».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΤΝΑ ΤΟΥΣ ..ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΚΟΛΑΓΑΜΕ?ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΛΗΤΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ .ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΘΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?

Φοβούνται το λαό

Βρισκόμουν πέρυσι στο Μεσολόγγι, στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση. Στο τέλος της παρέλασης, σε ασφυκτικό κλοιό αστυνομικών, σε μέρος διαχωρισμένο με σχοινιά, μίλησε ο τέως κλεπτοπασόκ και νυν κλεπτοσύριζα κ. Κουρουμπλής. Μίλησε μόνο σε ελάχιστους, μάλλον υπηρεσιακούς παράγοντες. Θυμάμαι παιδάκι, στα εγκαίνια του φράγματος Πηνειού στη Ηλεία ο δικτάτορας Παπαδόπουλος είχε όλη την Ηλεία εκεί και κυκλοφορούσε μέσα στον κόσμο. Βέβαια ο Παπαδόπουλος είχε αυξήσει κατα 70% τις αγροτικές συντάξεις και είχε χαρίσει τα αγροτικά δάνεια. Οι Συριζαίοι ακολουθούν τακτική Στάλιν, απο εκεί πήραν τα πατήματα Τσίπρας και ΣΙΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4554466

Προκειμένου να αναδειχτούν με σαφήνεια οι διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ - Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η ΝΔ αντέγραψε το προγραμμα Μάκρι στην Αργεντινή - Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμενεται στις 5-6 Οκτωβρίου

6