Ποτάμι: Ο ανύπαρκτος Τόσκας ας μην προκαλεί με τις δηλώσεις του

topotami

Τι απάντησε το Ποτάμι στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη - «Να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του»

Λιτό ήταν το σχόλιο του Ποταμιού στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, που αναφερόμενος στην επίθεση κατά του 52χρονου επιχειρηματία περιορίστηκε να πει ότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο «αγγελικά πλασμένο».

Το Ποτάμι, αφού χαρακτήρισε ανύπαρκτο τον υπουργό, επισήμανε: «Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του».

Αναλυτικά το σχόλιο αναφέρει:

«O κ. Τόσκας είναι ανύπαρκτος ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cache_728x3000_Analog_medium_657032_76511_1522019

«Θα κατακτήσουμε το κάστρο από μέσα, μην το ξεχνάτε», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος σε προεκλογική του ομιλία στη Πρόυσα αναφερόμενος στη διπλωματία, την οικονομία και τις επικείμενες δημοτικές εκλογές 

4689970

«Μέσα σε πέντε ημέρες έχουν προσυπογράψει τη δήλωση στήριξης για την ενίσχυση της φωνής του Ποταμιού ως μιας φωνής ξεχωριστής που δεν υπακούει στο κομματικό κόστος» είπε ο επικεφαλής του κόμματος

12