Ξέσπασμα Καμμένου κατά Ερντογάν: Είναι τρελός, μπορεί να κρατήσει τους δύο στρατιωτικούς 15 χρόνια!

kamartho

Χαρακτήρισε προσχεδιασμένη τη σύλληψη του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη - Υποβάθμισε το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου υποστηρίζοντας πως οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας είναι σε κακή κατάσταση

Με οξύτατο ύφος και χαρακτηρισμούς επιλέγει να απαντήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο κρεσέντο των τουρκικών προκλητικών δηλώσεων.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «τρελό» ενώ στο ερώτημα πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί απάντησε «μπορεί σε ένα, μπορεί και σε δεκαπέντε χρόνια» εξηγώντας πως στην γειτονική χώρα δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη». Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν περι υποσχέσεων του κ. Αλέξη Τσίπρα για την άμεση απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. «Δεν είναι ίδιες οι δύο υποθέσεις. Σε εμάς ήρθαν και ζήτησαν άσυλο. Εμείς μάλιστα τους επιστρέψαμε άμεσα και το ελικόπτερο» είπε μεταξύ άλλων. Αναφορικά με το αν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έσπευσε να υποβαθμίσει τα σχετικά δημοσιεύματα και εκτιμήσεις υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως οι ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Το εξπρές του μεσονυχτίου

«Εκτιμώ ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν. Δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν περιμένουμε να τους ρίξουν καμιά καμπάνα βαριά. Το χειρότερο είναι ότι αν δείτε το «εξπρές του μεσονυχτίου», θα δείτε ότι αυτόν που ρίξανε στις φυλακές του έφτιαχναν συνέχεια κατηγορίες, εκεί δεν λειτουργεί τίποτα δημοκρατικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος για να προσθέσει: «Ο Ερντογάν βγαίνει και βρίζει δημόσια πια τις ΗΠΑ και τον Νεντανιάχου. Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς, τι να επικοινωνήσεις μαζί του».

Απαντώντας αν ισχύουν οι ισχυρισμοί περι δέσμευσης Τσίπρα να εκδόσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Είναι αξιόπιστος συνομιλητής ο Ερντογάν; Θα αποδεχόταν ποτέ ο Τσίπρας ότι θα απελευθερώσει τους 8; Του είπε ότι εμείς είμαστε δημοκρατική χώρα, θα δούμε. Για το ελικόπτερο, δείξαμε καλή θέληση και την άλλη μέρα στείλαμε το ελικόπτερο πίσω. Αυτοί (σ.σ. οι 8) ζητούν άσυλο από την Ελλάδα. «Προστατεύστε μας για να μη μας σκοτώσουν» μας λένε. Είναι ίδια η περίπτωση με τους δύο που κρατάνε παρά τη θέλησή τους και οι 8 που είναι εδώ γιατί ζητάνε άσυλο για να προστατευτούν από μία δικαιοσύνη που εκτελεί αντικαθεστωτικούς χωρίς να είναι; Δεν είναι το ίδιο πράγμα».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κίνδυνος θερμού επεισοδίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε: «Ότι υπάρχει μία ένταση υπάρχει» και συνέχισε εξηγώντας την άποψή του: «Ομως η κατάσταση των στρατιωτικών τους δυνάμεων είναι απελπιστική αυτή τη στιγμή. Το 80% των τεθωρακισμένων είναι διαλυμένα, το 60% των δυνάμεών τους σε προσωπικό βρίσκεται εκτός στρατεύματος, η κατάσταση στο Αφρίν δεν είναι η καλύτερη που περιμένανε. Από εκει και πέρα ένας που έχει συνηθίσει να παίρνει πτώματα και δεν το υπολογίζει μπορεί κάποια στιγμή να κάνει κάποια παραπάνω ενέργεια, γι αυτό πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα».

«Δεν καθησυχάζω καθόλου τον ελληνικό λαό. Λέω ότι εμείς είμαστε σοβαροί, είμαστε αποφασισμένοι μεν αλλά δεν πρόκειται να τσιμπήσουμε σε προσπάθεια δημιουργίας ενός επεισοδίου, όταν αυτοί προσπαθήσουν να το κάνουν, αν όμως παραβιάσουν την εθνική μας κυριαρχία θα απαντήσουμε όπως πρέπει» τόνισε σε άλλο σημείο ο κ. Καμμένος και συνέχισε « Δεν θα πάμε όμως να παίξουμε ένα παιχνίδι έντασης όπως αυτοί θέλουν να το δημιουργήσουν, χωρίς να υποχωρούμε των δικών μας θέσεων».

Παράλληλα, για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως στο Πεντάγωνο υπάρχουν σχέδια αντιμετώπισης των τουρκικών παρενοχλήσεων ο Πάνος Καμμένος είπε: «Από την πρώτη ώρα συναντήθηκαν οι δύο ταξίαρχοι και μάλιστα έτυχε να είναι η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του ΝΑΤΟ και να της έχω τραπέζι το μεσημέρι. Με ρώτησε "τι συμβαίνει;", γιατί υπήρχε αναταραχή. Της απάντησα πως αυτή τη στιγμή συναντιούνται οι δύο στρατηγοί από την Ελλάδα και την Τουρκία γιατί υπήρχε ένα μικρό μεθοριακό επεισόδιο και έχουμε δύο κρατούμενους. "Να πάρω τηλέφωνο;" είπε. Βοήθησε της λέω αλλά συνήθως επιλύονται αυτά. Η γυναίκα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "εντάξει λύθηκε". Της λέω δεν λύθηκε και εκεί άρχισε πλέον να δουλεύει το θέμα».

Στο ερώτημα πόσο θα διαρκέσει η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε: «Σε μία χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η δικαιοσύνη λειτουργεί με δομές του σουλτάνου μπορεί να πάρει και 15 χρόνια. Συνεχώς έχουμε επικοινωνία με τους γονείς των στρατιωτικών. Υπάρχουν αξιωματικοί που μιλούνε συνεχώς». Τέλος, στο ερώτημα αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την γειτονική χώρα για τους δύο στρατιωτικούς ο κ. Καμμένος επανέλαβε: «Τι επικοινωνία να έχουμε μαζί του. Χτες έκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου... Στον τρελό τι μπορείς να πεις».

Οι διάλογοι Καμμένου με τους δημοσιογράφους

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος προσήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για την ανταλλαγή ευχών λόγω των εορτών του Πάσχα. Η παρουσία του υπουργού Εθνικής Αμυνας κινητοποίησε, όπως είναι λογικό, τους περίπου 30 δημοσιογράφους, που τον ρώτησαν για την τεταμένη κατάσταση με την Τουρκία, το μπαράζ εμπρηστικών δηλώσεων από τους αξιωματούχους της γειτονικής χώρας, αλλά και την πορεία της υπόθεσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα των δημοσιογράφων για την τύχη των δύο στρατιωτικών, είπε: «Εγώ εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν. Γιατί στο παρελθόν είχαμε πολλά τέτοια επεισόδια, που λύνονταν σε πέντε λεπτά. Αυτή την φορά όμως τους πήραν και τους μετέφεραν και παρότι ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, τα απέρριψαν και φάνηκε ότι πάνε για τέτοια δουλειά. Τώρα, δεν μπορούν να τους ρίξουν καμία μεγάλη καμπάνα, γιατί δεν βρήκαν τίποτα».

Δημοσιογράφοι: Το χειρότερο σενάριο;

Π. Καμμένος: Αν δεις το «Εξπρές του Μεσονυχτίου» θα δεις ότι και αυτόν που ρίξαν στις φυλακές τους, του έφτιαχναν συνέχεια κατηγορίες. Εκεί δεν λειτουργεί τίποτα δημοκρατικά

Δημοσιογράφοι: Υπάρχει κανάλι επικοινωνίας;

Π. Καμμένος: Τι κανάλι επικοινωνίας; Εδώ μιλάμε για τον Ερτογάν που βγαίνει και βρίζει δημόσια πια, τις ΗΠΑ, τον Νετανιάχου. Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς. Τι να επικοινωνήσεις;

Δημοσιογράφοι: Πώς σχολιάζετε τους ισχυρισμούς Ερντογάν ότι ο κ. Τσίπρας του είχε υποσχεθεί την άμεση απέλαση των «8» τούρκων αξιωματικών;

Π. Καμμένος: Είναι αξιόπιστος συνομιλητής ο Ερντογάν; Θα υποσχόταν ποτέ ο Τσίπρας στον Ερτογάν ότι θα απελευθερώσει τους «8»; Του είπε ότι εμείς είμαστε δημοκρατική χώρα, θα δούμε. Κατ' αρχήν, του επιστρέψαμε το ελικόπτερο… Δείξαμε καλή θέληση και την άλλη ημέρα στείλαμε το ελικόπτερο πίσω. Κατ' αρχήν, αυτοί (σ.σ. οι «8») ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, «προστατέψτε μας, θα μας σκοτώσουν» λένε. Είναι ίδια περίπτωση, οι δύο που κρατούνται παρά τη θέλησή τους με τους «8» που ζητούν άσυλο να προστατευθούν; Από μια Δικαιοσύνη που εκτελεί αντικαθεστωτικούς χωρίς να είναι; Δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσιογράφοι: Ανησυχείτε για θερμό επεισόδιο;

Π. Καμμένος: Ότι υπάρχει μια ένταση, υπάρχει. Ότι μπορεί αυτοί να θέλουν να προκαλέσουν. Αλλά να ξέρετε ότι η κατάσταση των τουρκικών δυνάμεων είναι απελπιστική αυτή τη στιγμή. Το 80% των τεθωρακισμένων τους είναι διαλυμένα, το 60% των δυνάμεων τους σε προσωπικό, σε πιλότους κλπ. βρίσκεται εκτός στρατεύματος. Η κατάσταση στο Αφρίν δεν είναι αυτή που περίμεναν. Στο Αφρίν υπήρχαν τρεις νεκροί από Κούρδους, από εκεί και πέρα… Ένας ο οποίος έχει συνηθίσει να παίρνει πτώματα και δεν το υπολογίζει μπορεί κάποια στιγμή να κάνει μια ενέργεια. Είμαστε σε ετοιμότητα...

Δημοσιογράφοι: Δηλαδή να μην ανησυχούμε;

Π. Καμμένος: Δεν καθησυχάζουμε καθόλου τον ελληνικό λαό. Δεν πρόκειται να «τσιμπήσουμε» σε προσπάθεια δημιουργίας ενός επεισοδίου, αν παραβιάσουν εθνική κυριαρχία, θα απαντήσουμε όπως πρέπει. Δεν θα πάμε όμως να παίξουμε ένα παιχνίδι έντασης που αυτοί θέλουν να δημιουργήσουν, χωρίς να υποχωρούμε από τις δικές μας θέσεις

Δημοσιογράφοι: Θα μας πείτε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν να υλοποιούνται σχέδια αποτροπής ενός ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου από την Τουρκία;

Π. Καμμένος: Από την πρώτη ώρα (σ.σ. της σύλληψης των δύο ελλήνων στρατιωτικών) συναντήθηκαν οι δύο ταξίαρχοι και μάλιστα έτυχε να είναι παρούσα η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του ΝΑΤΟ και να της έχω τραπέζι το μεσημέρι. Αναρωτήθηκε τι συμβαίνει, γιατί διαπίστωσε αναταραχή. Της απάντησα ότι αυτή την στιγμή συναντιούνται οι δύο στρατηγοί από την Ελλάδα και την Τουρκία γιατί υπήρχε ένα μικρό μεθοριακό επεισόδιο και έχουμε δύο κρατούμενους. Η ίδια προθυμοποιήθηκε να πάρει τηλέφωνο. Της ζήτησα να βοηθήσει αλλά της εξήγησα ότι αυτά τα ζητήματα συνήθως επιλύονται. Η γυναίκα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε « εντάξει λύθηκε». Της απάντησα ότι δεν λύθηκε και εκεί άρχισε πλέον να δουλεύει το θέμα».

Δημοσιογράφοι: Πόσο μπορεί να κρατήσει η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών;

Π. Καμμένος: Σε μία χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η δικαιοσύνη λειτουργεί με δομές του σουλτάνου μπορεί να πάρει και 15 χρόνια. Συνεχώς έχουμε επικοινωνία (με τους γονείς ) υπάρχουν αξιωματικοί που μιλάνε συνέχεια και εγώ έχω μιλήσει. Δεν ξέρω αν θα πάνε και το Πάσχα οι γονείς. Αυτά τα χειρίζεται το ΥΠΕΞ. Εμείς κοιτάμε να έχουμε μία επικοινωνία όλο και περισσότερο. Αλλά βλέπετε ποιο είναι το κλίμα. Χτες έκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου. Στον τρελό δεν μπορείς να…».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (138)

Σουλα

Παιδιά αυτή η ΝΔ τελικά τι θέλει; Να τρώμε καρπαζιές από τους Τούρκους ή να βγάζουμε γλώσσα; Πιάνεται από πουθενά;

Φαντάζομαι πως θα χαρείς...

...ιδιαίτερα να στείλεις τα παιδιά σου στα νησιά και στη Θράκη για να αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα των τσαμπουκάδων του "υπουργού".

MIK

Καλά θα κάνει να συμμαζέψει τη γλώσσα του και τους τσαμπουκάδες του ο κ. Καμμένος και απ' ό,τι βλέπω και ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει λόγος να χαθούν ζωές τσάμπα και βερεσέ, επειδή θέλουν να φανούν αρεστοί στους όποιους ψηφοφόρους του έχουν απομείνει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, να είναι βέβαιοι ότι θα λογοδοτήσουν. Να αφήσουν επιτέλους τους επαγγελματίες διπλωμάτες να χειριστούν το κρίσιμο θέμα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και "πολλά λόγια φτώχεια".

ΘΙΑΣΟΣ ''Το μπουλούκι'' !

ΝΕΟΝ ΕΡΓΟΝ : ''Τα συνεταιράκια'' ! Η κωμωδία της χρονιάς !!!!! Εισιτήρια προπωλούνται στην κουμουνδούρου !

Σταυρούλα

Η ιστορία μας έχει αποδείξει πως είναι μέγα λάθος να υπερτιμας τη δύναμή σου και να υποτιμάς αυτή του αντιπάλου σου και μάλιστα να του το δείχνεις κιόλας.Οι δηλώσεις του Καμμένου δείχνουν έλλειψη ορθολογισμού και διπλωματικών ικανοτήτων.Είναι αερολογίες,φανφάρες ,γενικολογίες χωρίς ουσία,ετσι για το θεαθήναι.Η ανικανότητα και η άγνοιά του είναι επικίνδυνες για την πατρίδα.Καλά θα κάνει ο Τσίπρας να τον "αποσύρει"πριν βλάψει ανεπανόρθωτα τον τόπο.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 2014. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΑΞΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΘΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ/ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΖΩΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΛΠ, "ΟΧΙ" ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΠΑ - ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΠΕΝ ΤΕΝ

Τις μανουλες των παιδιών αν θα πάθουν εγκεφαλικό δεν τις σκέφτεσαι ακομβιωτε στραταρχη;;

Ab

Αυτές οι δηλώσεις , πως ακριβως βοηθούν στην επιστροφη των ελλήνων στρατιωτικών ?

Κούλη,

Σόρυ αλλά είμαστε η μόνη κυβέρνηση που τα βάλαμε με τον Σουτλάνο. Για αυτό άλλωστε έπιασε και τα δυο παιδιά. Κούλη άντε για βρούβες.....

προηγούμενος

έχει δοθεί μήνυμα σε άνθρωπο του Θεού το οποίο έγινε γνωστό σε πιστούς τον περασμένο Νοέμβρη και μιλάει για μεγάλο κακό που έρχεται στην πατρίδα μας, μέρες που είναι όσοι φέρουμε το όνομα του Χριστού ας επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας μαζί Του

123

Μου θύμισες έναν συνάδελφο που γνώρισα το 2010, μιλούσε και αυτός για προφητείες κλπ, μας είχε πρήξει, έλεγε συνέχεια πως "έρχονται μέρες που γύρο μας θα γίνεται χαμός και στην Ελλάδα θα έχουμε ηρεμία", τελικά όλος ο χαμός έγινε στην Ελλάδα....

Γιωργος

Μπορεις να γινει πιο συγκεκριμενος εν Χριστω αδερφε ?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης