Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Τόσκας κι ας κάνει τη δουλειά του

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Τόσκας κι ας κάνει τη δουλειά του

Σκληρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την εγκληματικότητα - «Αντί να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους τον προτρέπουμε να ξυπνήσει»

xristofilopoulou
Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα εξαπέλυσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά.

Σε έντονη γλώσσα, η κυρία Χριστοφιλοπούλου τονίζει ότι «δεν μπορεί οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια επειδή ο κ. Τόσκας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του».

Μάλιστα, κάλεσε τον κ. Τόσκα «αντί να αρκείται να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους, εμείς τον προτρέπουμε να ξυπνήσει επιτέλους και να προστατεύσει τους πολίτες», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται αό την απουσία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος και ανοχή σε ασυδοσία οργανωμένων ομάδων.

Αναλυτικά, η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε:

«Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ραγδαία αύξηση ένοπλων ληστειών και κλοπών με αποκορύφωμα το σημερινό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα ένας συμπολίτης μας να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλείσιμο
Η απουσία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος αλλά και η ανοχή σε ασυδοσία οργανωμένων ομάδων χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν μπορεί οι πολίτες να φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια επειδή ο κ. Τόσκας δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Αντί να αρκείται να τους προτρέπει να παριστάνουν τους κοιμισμένους, εμείς τον προτρέπουμε να ξυπνήσει επιτέλους και να προστατεύσει τους πολίτες!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης