ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη και αγανάκτηση για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη και αγανάκτηση για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Λύση με ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στηρίζει το κυβερνών κόμμα

syriza01
Ανακοίνωση για τα αιματηρά γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας, αποτέλεσμα των οποίων ήταν 16 Παλαιστίνιοι να χάσουν τη ζωή τους από πυρά του ισραηλινού στρατού, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη θλίψη και την αγανάκτηση των μελών του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει την υποστήριξή του σε μία λύση του παλαιστινιακού ζητήματος με τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η επίθεση που εξαπέλυσε ο στρατός του Ισραήλ εναντίον Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα 16 νεκρούς και 1640 τραυματίες μας γεμίζει με θλίψη και αγανάκτηση.

Είναι απαραίτητη η διεθνής καταδίκη των βιαιοτήτων των ισραηλινών αρχών και η διεθνής παρέμβαση προκείμενου να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις.

Στηρίζουμε με αποφασιστικότητα την επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος με τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στα σύνορα του 1967 και πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να συμβάλλει στην επίλυση του ζητήματος. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής πρέπει να αποτελέσει καθήκον για όλους τους λαούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης