Κίνημα Αλλαγής: Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο στις 15:30

Κίνημα Αλλαγής: Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο στις 15:30

Προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο σχετικά με την εκλογή των νέων οργάνων ενόψει του συνεδρίου που ξεκινά την Παρασκευή

Κίνημα Αλλαγής: Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο στις 15:30
Σε έκτακτη συνεδρίαση προχωρά στις 15:30 μετά το μεσημέρι το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο σχετικά με την εκλογή των νέων οργάνων ενόψει του συνεδρίου που ξεκινά την Παρασκευή.

Στην τελευταία συνεδρίαση την Τρίτη για τα ποσοστά του κάθε κόμματος στην Κεντρική Επιτροπή που θα αναδειχθεί από το συνέδριο τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι έφθαναν το... 150%.

Ακολούθησε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, όπου εκφράστηκαν ενστάσεις για τη συμμετοχή του κόμματος στον νέο φορέα! Στα ερωτήματα των δημοσιογράφων οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη κράτησαν χαμηλούς τόνους και ανακοίνωσαν απλά ότι η απόφαση θα ληφθεί σήμερα. 

Σύμφωνα με ένα σενάριο το Ποτάμι θα απέχει της ψηφοφορίας και των οργάνων. Αυτό, όμως, σημαίνει για κάποιους ότι «θα είναι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω». Ο κίνδυνος να υπονομευτεί ο νέος φορέας είναι υψηλός. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Φώφη Γεννηματά έχει ετοιμάσει εναλλακτικά σενάρια για να κόψει τον γόρδιο δεσμό και πλέον όλοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης