Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για τα οργανωτικά σήμερα ή κόβει τον γόρδιο δεσμό η Γεννηματά

Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για τα οργανωτικά σήμερα ή κόβει τον γόρδιο δεσμό η Γεννηματά

Το Ποτάμι εξετάζει το ενδεχόμενο να μη συμμετέχει στα νέα όργανα

Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για τα οργανωτικά σήμερα ή κόβει τον γόρδιο δεσμό η Γεννηματά
Σίγουρα κάπως αλλιώς είχαν όλοι στο μυαλό τους το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς όταν ξεκινούσε η πορεία για την εκλογή του αρχηγού του.

Οι 212 χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες έδωσαν προοπτική στο εγχείρημα που κινδυνεύει να χαθεί στους διαδρόμους των παζαριών για τα ποσοστά του κάθε κόμματος (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ κοκ) στην Κεντρική Επιτροπή που θα αναδειχθεί από το συνέδριο. 

Η τελευταία συνεδρίαση των διευθυντών των έξι μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής κατέληξε σε αδιέξοδο, καθώς τα ποσοστά που έπεσαν στο τραπέζι έφθαναν το... 150%. 
Κλείσιμο

Ακολούθησε συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, όπου εκφράστηκαν ενστάσεις για τη συμμετοχή του κόμματος στον νέο φορέα! Στα ερωτήματα των δημοσιογράφων οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη κράτησαν χαμηλούς τόνους και ανακοίνωσαν απλά ότι η απόφαση θα ληφθεί σήμερα. 

Σύμφωνα με ένα σενάριο το Ποτάμι θα απέχει της ψηφοφορίας και των οργάνων. Αυτό, όμως, σημαίνει για κάποιους ότι «θα είναι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω». Ο κίνδυνος να υπονομευτεί ο νέος φορέας είναι υψηλός. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Φώφη Γεννηματά έχει ετοιμάσει εναλλακτικά σενάρια για να κόψει τον γόρδιο δεσμό. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο σήμερα το απόγευμα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης