Λεβέντης: Φοβάμαι ότι στο τέλος θα ζητήσουμε εμείς ανταλλαγή από τους Τούρκους

Λεβέντης: Φοβάμαι ότι στο τέλος θα ζητήσουμε εμείς ανταλλαγή από τους Τούρκους

«Μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στις συνέπειες των κυβερνητικών ενεργειών του πρώτου εξαμήνου του 2015

Λεβέντης: Φοβάμαι ότι στο τέλος θα ζητήσουμε εμείς ανταλλαγή από τους Τούρκους
«Φοβάμαι μήπως φτάσει η στιγμή και ζητήσουμε τελικά εμείς ανταλλαγή. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε αυτό που νομίζουμε ότι θα ζητήσουν οι τούρκοι να το ζητήσουμε εμείς» ανέφερε  ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή αναφορικά με την υπόθεση της σύλληψης των δύο ελλήνων αξιωματικών από τις τουρκικές συνοριακές αρχές.

Πέραν αυτού ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  σχολίασε την απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την αίθουσα λέγοντας «Που είναι ο κ. Τσίπρας τώρα που μιλάνε εδώ οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Μου άφησε εδώ τον Τζανακόπουλο.

Με διέψευσε όταν βγήκα και είπα για τις εκλογές. Για πείτε μου; Υπάρχει κυβερνητικός εκπρόσωπος που έχει πει την αλήθεια για το χρόνο εκλογών;».

Κλείσιμο
Τέλος, εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης μεταξύ των οποίων και για τις συνέπειες των κυβερνητικών ενεργειών του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης