Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες»

Την ανάγκη η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis
να έχει «πλήρεις αρμοδιότητες προκειμένου να προχωρήσουν οι αποδεικτικές διαδικασίες με όλα τα προανακριτικά μέσα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής Μάκης Βορίδης.

«Δεν μπορεί να συζητάμε γενικά και αφηρημένα. Η επιτροπή αυτή δεν είναι όμιλος νομικού προβληματισμού, πρόκειται για διαδικασία πρότασης άσκησης ποινικής δίωξης » συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες».

Πρόσθεσε, δε, ότι «εμείς θα επιμείνουμε να καταθέσουν οι τρεις μάρτυρες αυτοι. Εμείς λέμε επωνύμως».

Παρατήρησε ακόμα σε σχέση με τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι «όταν λες ότι θες να διαλευκάνεις μια υποθεση αλλά πιστεύεις ότι εξαλειφθεί το αξιόποινο, δεν κάνεις επιτροπή».

Όλα τα παραπάνω και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έκαναν τον κ. Βορίδη να υπογραμμίσει, τέλος, ότι πρόκειται για μια «σκευωρία».
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaev-pence

 Ο Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο στο Twitter για μια «κρίσιμη ιστορική στιγμή για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έλαβε μηνύματα αποφασιστικότητας στην επίτευξη της συμφωνίας Πρεσπών»

tzana

«Το σημαντικό δεν είναι μόνο υλοποίηση των μέτρων αλλά η διαφορετική αντίληψη που διαπνέει αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε την νέα οικονομία στην Ελλάδα μετά το μνημόνιο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

2
dimoskopisi_main01

Ποσοστό 33,5% συγκεντρώνει η ΝΔ, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ επί των εγκύρων, στο  γκάλοπ της Pulse για την τηλεόραση του Σκάι - 33 μονάδες μπροστά η αξιωματική αντιπολίτευση στην παράσταση νίκης, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - 7 στους 10 αποτιμούν αρνητικά τους κυβερνητικούς χειρισμούς για το Μάτι - Το 60% λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

149