Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες»

Την ανάγκη η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis
να έχει «πλήρεις αρμοδιότητες προκειμένου να προχωρήσουν οι αποδεικτικές διαδικασίες με όλα τα προανακριτικά μέσα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής Μάκης Βορίδης.

«Δεν μπορεί να συζητάμε γενικά και αφηρημένα. Η επιτροπή αυτή δεν είναι όμιλος νομικού προβληματισμού, πρόκειται για διαδικασία πρότασης άσκησης ποινικής δίωξης » συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες».

Πρόσθεσε, δε, ότι «εμείς θα επιμείνουμε να καταθέσουν οι τρεις μάρτυρες αυτοι. Εμείς λέμε επωνύμως».

Παρατήρησε ακόμα σε σχέση με τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι «όταν λες ότι θες να διαλευκάνεις μια υποθεση αλλά πιστεύεις ότι εξαλειφθεί το αξιόποινο, δεν κάνεις επιτροπή».

Όλα τα παραπάνω και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έκαναν τον κ. Βορίδη να υπογραμμίσει, τέλος, ότι πρόκειται για μια «σκευωρία».
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lavrov

Το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ρωσίας, οι σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας αλλά και οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο είναι ανάμεσα στα θέματα που συζητούν αυτή την ώρα ο Νίκος Χριστουδουλίδης με τον Σεργκέι Λαβρόφ

giannoulis-new1

Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης αποκάλεσε έτσι όσους αντιδρούν, με αφορμή πολίτες που διαμαρτύρονταν έξω από ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη

93
20750841

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Καβάλα ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι η ρήση «η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική», δεν μπορεί να ισχύει όταν από το 1923 χάρτες σε εγκυκλοπαίδειες παρουσίαζαν τη Μακεδονία να εκτείνεται από την Πρέβεζα μέχρι τη Βουλγαρία

39