Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες»

Την ανάγκη η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis
να έχει «πλήρεις αρμοδιότητες προκειμένου να προχωρήσουν οι αποδεικτικές διαδικασίες με όλα τα προανακριτικά μέσα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής Μάκης Βορίδης.

«Δεν μπορεί να συζητάμε γενικά και αφηρημένα. Η επιτροπή αυτή δεν είναι όμιλος νομικού προβληματισμού, πρόκειται για διαδικασία πρότασης άσκησης ποινικής δίωξης » συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες».

Πρόσθεσε, δε, ότι «εμείς θα επιμείνουμε να καταθέσουν οι τρεις μάρτυρες αυτοι. Εμείς λέμε επωνύμως».

Παρατήρησε ακόμα σε σχέση με τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι «όταν λες ότι θες να διαλευκάνεις μια υποθεση αλλά πιστεύεις ότι εξαλειφθεί το αξιόποινο, δεν κάνεις επιτροπή».

Όλα τα παραπάνω και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έκαναν τον κ. Βορίδη να υπογραμμίσει, τέλος, ότι πρόκειται για μια «σκευωρία».
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lafazanis1

«Ποιοι άραγε εξουσιοδότησαν τους Τσίπρα- Καμμένο και μαζί τους έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας – φάντασμα, να υπογράψουν την απόφαση ενός άτυπου οργάνου της ΕΕ, του Eurogroup, με την οποία η χώρα ξεπουλιέται και υποθηκεύεται για δεκαετίες;» διερωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης

1