Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Βορίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η προανακριτική για τη Novartis να έχει πλήρεις αρμοδιότητες

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες»

Την ανάγκη η προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis
να έχει «πλήρεις αρμοδιότητες προκειμένου να προχωρήσουν οι αποδεικτικές διαδικασίες με όλα τα προανακριτικά μέσα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής Μάκης Βορίδης.

«Δεν μπορεί να συζητάμε γενικά και αφηρημένα. Η επιτροπή αυτή δεν είναι όμιλος νομικού προβληματισμού, πρόκειται για διαδικασία πρότασης άσκησης ποινικής δίωξης » συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που υπερψηφίστηκε έκανε λόγο για «σαθρή και φαιδρή κατηγορία που στηρίζεται σε προστατευόμενους μάρτυρες που δεν ήταν καν αυτόπτες».

Πρόσθεσε, δε, ότι «εμείς θα επιμείνουμε να καταθέσουν οι τρεις μάρτυρες αυτοι. Εμείς λέμε επωνύμως».

Παρατήρησε ακόμα σε σχέση με τη στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι «όταν λες ότι θες να διαλευκάνεις μια υποθεση αλλά πιστεύεις ότι εξαλειφθεί το αξιόποινο, δεν κάνεις επιτροπή».

Όλα τα παραπάνω και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έκαναν τον κ. Βορίδη να υπογραμμίσει, τέλος, ότι πρόκειται για μια «σκευωρία».
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4623402

Ο μόνος δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι η αύξηση των επενδύσεων ώστε η ανάκαμψη της οικονομίας να δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες νέες δουλειές επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για άκρατη παροχολογία 

11
tsipras_papaspyrou

Η κυρία Μαρία Παπασπύρου παρέδωσε στον πρωθυπουργό την ετήσια έκθεση της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης και την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Ελέγχου και Επιθεωρήσεων

8
xrisostomos

Την εισήγησή του στην Ιεραρχία, που δεν του επετράπη να εκφωνήσει, έδωσε στη δημοσιότητα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος - «Δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών εξέθεσαν τον Αρχιεπίσκοπο», τονίζει

4
fofh-genimata-1021x576

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές και να ξεκινήσει ένα νηφάλιο διάλογο με την Εκκλησία»