Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου για την υπόθεση Novartis

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου για την υπόθεση Novartis

Διαδοχικές επαφές από το πρωί έχει ο πρωθυπουργός - Γιατί σκέφτονται στο Μαξίμου να... στείλουν πίσω τη δικογραφία - Η δήλωση Πολάκη ότι γνωρίζει τους «προστατευόμενους» μάρτυρες προκάλεσε πολιτικό σεισμό

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου για την υπόθεση Novartis
Νέα έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας,
 στις 18:30 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου
για την
Κλείσιμο
υπόθεση Novartis.

Μετά τη χθεσινή σύσκεψη, του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός έχει από το πρωί διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη το απόγευμα θα εξεταστεί πώς θα χειριστούν το ζήτημα, καθώς υπάρχουν σκέψεις για την άμεση σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Ωστόσο, αν δεν επιλεγεί η προανακριτική επιτροπή, όπως εισηγούνται ορισμένοι, τότε είναι μονόδρομος να βρεθεί μια νομική και κοινοβουλευτική φόρμουλα ώστε να επιστρέψει η δικογραφία στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Πάντως το κλίμα όξυνε πολύ η χθεσινή παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος είπε ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ και αναγκάζοντας τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να διευκρινίσει αργότερα ότι δεν υπάρχει τέτοια κυβερνητική γνώση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης