Σταμάτης κατά Αναστασιάδη για τα Σκόπια: Έχουμε εμείς αντίρρηση κύριε Πρόεδρε!

Σταμάτης κατά Αναστασιάδη για τα Σκόπια: Έχουμε εμείς αντίρρηση κύριε Πρόεδρε!

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Κύπριο Πρόεδρο για τις δηλώσεις του περί «Βόρειας Ελλάδας ή Βόρειας Μακεδονίας»

Σταμάτης κατά Αναστασιάδη για τα Σκόπια: Έχουμε εμείς αντίρρηση κύριε Πρόεδρε!
Την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter παρέθεσε τη δήλωση του Κύπριου Προέδρου, τονίζοντας: «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Πρόεδρος της Κύπρου "Το όνομα δεν έχει ΣΗΜΑΣΙΑ!Δε θα είχα αντίρρηση αν τα Σκόπια λέγονταν και Βόρεια Ελλάδα ή Βόρεια Μακεδονία"! Έχουμε όμως ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ εμείς!! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ κ Πρόεδρε;;;»

Κλείσιμο


Σε συνέντευξή του ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν ξεπεραστεί ο αλυτρωτισμός του Συντάγματος των Σκοπίων δεν θα είχα πρόβλημα να λέγονται και βόρεια Ελλάδα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. 

Λίγα 24ωρα νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είχε προβεί σε αντίστοιχες δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι «δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από τα Σκόπια, είτε λέγονται Μακεδονία είτε όχι. Μας κλέβει το όνομα. Η Μακεδονία είναι ελληνική». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης