Μητσοτάκης: Πάμε «πόρτα πόρτα» σε όλη την Ελλάδα όταν άλλοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

Μητσοτάκης: Πάμε «πόρτα πόρτα» σε όλη την Ελλάδα όταν άλλοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

«Να μας έχετε εμπιστοσύνη, όπως είχατε στον Καραμανλή το 2008 με το Βουκουρέστι», ζήτησε από τους Μακεδόνες για το Σκοπιανό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και συμφώνησαν για τη σημασία του αλυτρωτισμού στην επίλυση του ζητήματος

Την απόφασή του να «οργώσει» από άκρου ως άκρου την Ελλάδα μέχρι να στηθούν οι κάλπες διακήρυξε από την Πιερία ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αντιπαρέβαλε τις δικές του απευθείας επαφές που κάνει με τους πολίτες με την αδυναμία των κυβερνώντων να αντιμετωπίσουν την κοινωνία που εξαπάτησαν. 

«Ξέρουμε να κάνουμε αγώνα, πάμε πόρτα - πόρτα, χωριό - χωριό, πόλη – πόλη», είπε συνομιλώντας με κατοίκους της Κατερίνης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρειο Ελλάδα. «Δεν θα σας διαψεύσω. Η πραγματική ανάκαμψη θα έρθει όταν θα έρθει η πολιτική αλλαγή», υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σε όλες του τις επαφές με κατοίκους της Πιερίας έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας.

«Αυτό το μήνυμα της αισιοδοξίας θα το μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας», ανέφερε κατά την επίσκεψή του στη Βροντού. «Από τώρα μέχρι να γίνουν οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές», συμπλήρωσε. «Εμείς δεν κουραζόμαστε, εμείς έχουμε αντοχές. Άλλοι κουράζονται», πρόσθεσε σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς κυβερνητικών αξιωματούχων που δηλώνουν τελευταία ότι «ο Μητσοτάκης έμεινε από καύσιμα». 

«Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα, εγκλωβισμένοι μέσα στα ψέματά τους και μέσα στο λαϊκισμό τους, δε μπορούν να βγουν και να κυκλοφορήσουν στον κόσμο», είπε. «Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι υποσχέθηκαν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και σήμερα κάνουν τα ακριβώς ανάποδα». 
Και δηκτικά κατέληξε: «Ματώνει η αριστερή τους συνείδηση, αλλά ψηφίζουν τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα. Όπως κάνουν και τώρα με το πολυνομοσχέδιο το οποίο και αυτό καταργεί επιδόματα και είναι άλλη μια απόδειξη της τραγικής στροφής την οποία έχει κάνει αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα το οποίο, δυστυχώς, κυβερνά τη χώρα».Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε το 2018 να είναι μια χρονιά μεγάλης πολιτικής αλλαγής. «Διότι μετά από 8 χρόνια κρίσης, όλες και όλοι γνωρίζουμε μια απλή αλήθεια: Ότι αξίζουμε καλύτερα. Αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από τη σημερινή κυβέρνηση», τόνισε. 


Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με Τζιτζικώστα
Όπως ο ίδιος ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στην οποία ήταν παρών και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ανθυποψήφιος του στη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ πριν από δύο χρόνια, είχε την ευκαιρία να περπατήσει στην Κατερίνη και να επισκεφθεί πολλά χωριά, σφίγγοντας πολλά χέρια.

Με τον κ. Τζιτζικώστα, εξάλλου, αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις καθώς ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη συμπλήρωση δύο ετών από την εκλογή του κ. Μητσοτάκη και ο τελευταίος δεν άφησε ασχολίαστες τις επισημάνσεις. «Πράγματι, είχε δίκιο ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για εμένα. Διότι, σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, οι νεοδημοκράτισσες και οι νεοδημοκράτες με εξέλεξαν πρόεδρο της μεγάλης μας παράταξης», είπε. 

Και αφού ευχαρίστησε τον «φίλο Απόστολο», όπως τον χαρακτήρισε «για τη διαχρονική του στήριξη» του ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις υποστηρίζοντας ότι «κάνει εξαιρετική δουλειά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύοντάς την σε αναπτυξιακό πρωταθλητή της χώρας». 

Θέλοντας εξάλλου να διαλύσει και τη φημολογία σύμφωνα με την οποία στελέχη της ΝΔ -ανάμεσα στα οποία και ο κ. Τζιτζικώστας- είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις επισημάνσεις που είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα στη συνεδρίαση των γαλάζιων τομεαρχών.
«Φορτισμένες μέρες» για το Μακεδονικό
Αφού ανέφερε ότι δεν επέλεξε τυχαία αυτές τις μέρες να βρεθεί στην Πιερία και στην Πιερία, συμπλήρωσε: «Είναι μέρες φορτισμένες. Είναι μέρες, όπου γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Μακεδόνες συμπολίτες μας αισθάνονται μια ανησυχία, αλλά και μια προσμονή ταυτόχρονα για την επίλυση του εθνικού ζητήματος το οποίο μας απασχολεί». «Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Όπως είχατε εμπιστοσύνη και στον Κώστα Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι», πρόσθεσε χειροκροτούμενος θερμά από το γαλάζιο ακροατήριο. Και αφού επανέλαβε ότι «η ίδια εθνική γραμμή ισχύει στο ακέραιο και σήμερα», επανέλαβε τη θέση της ΝΔ, όπως την προσδιόρισε στη συνεδρίαση των τομεαρχών, εξηγώντας ότι δεν αναφέρεται μόνο στο ζήτημα της ονομασίας.

«Αναφέρομαι στο ζήτημα των χρήσεων της ονομασίας, αυτό το οποίο αποκαλούμε erga omnes. Και αναφέρομαι φυσικά και στο ζήτημα το οποίο έθιξε ο Απόστολος (σ.σ.: Τζιτζικώστας), στα ζητήματα του αλυτρωτισμού και των απαράδεκτων διεκδικήσεων των γειτόνων, που προσβάλουν την εθνική υπερηφάνεια, όχι μόνο των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Και αυτά πρέπει να σταματήσουν αν θέλουμε πραγματικά να βρούμε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση», είπε. Και κατέληξε: «Να μας έχετε εμπιστοσύνη, λοιπόν, σε αυτό το θέμα, διότι η Νέα Δημοκρατία ήταν η παράταξη που πάντα έβαλε πρώτα το συμφέρον της χώρας. Και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Και αυτό θα εξακολουθούμε να κάνουμε και στο μέλλον». 


ΣΧΟΛΙΑ (50)

ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ !!!!!!!!!!!ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!Α ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!

Κούλης Καρπαζούλης

Eiμαι σίγουρος πρωθυπουργός! Πόρτα πόρτα μου το λένε! Το υπογράφω σαν πανέξυπνος που είμαι και με το αετίσιο βλέμμα που έχω!

Τ

Έτσι κυκλοφορούσε κι ο Αλέξης με τον Γιάνη πριν να γίνει κυβέρνηση αλλά και μέχρι το καλοκαίρι του '15. Και μετά...Τα ίδια με όλους σας. Με το λαό μέχρι να πάρετε την εξουσία. Και μετά γίνεστε...ρεαλιστές και κρύβεστε από την πολύ εφαρμογή της...ρεαλιστικής πολιτικής.

....

...και τρωει τη μια πορτα μετά την αλλη.

χαχαχαχα

Πόρτα-πόρτα λέει, ας συνεχισει να στηρίζει και να στηρίζεται από αρχηγούς εγκληματικών οργανώσεων και μαφιών, και θα δει τι ποσοστό θα πάρει... κανέναν δεν ενδιαφέρει αν πηγαίνει και γλύφει τις γιαγιάδες της Πιερίας...

ΓΙΩΡΓΗΣ

Tωρα οι γιαγιαδες,αυριο οι συνταξιουχοι,μεθαυριο αυτοι που δε θα σας λιβανιζουν,ολοενα και στοχοποιουνται μεγαλυτερες ομαδες πληθυσμου απο τους Συριζανεληδες!Τα αλογα τα σκοτωνετε οταν γερασουν! Λιγο απεχετε πια οι Συριζανεληδες απο τη ναζιστικη νοοτροπια: τους θεωρουμενους αχρηστους για το Κομμα, να τους κανετε σαπουνι!Εχετε πληρως αφελληνιστει. Αυτοι οι γεροι και οι γιαγιαδες ομως, εκαναν τα βουνα και τους καμπους κα πρασινισουν και η ελληνικη γη να ρεει ''μελι και γαλα''Ακομη και σημερα ο καθενας απο τα''τιμημενα γηρατεια'', τρεφει3-4 συριζοτεμπεληδες και συριζοκομματοσκυλα!

Nεοδημοκράτης

Άκουσε, χρωστάτε 220 εκατ. στις τράπεζες, ο Kαραμανλής μας, αντι να επανιδρύσει το Κράτος, επανίδρυσε την γυναίκα του και απο νηπιαγωγό την έκανε χειρουργό, μαζί με το Πασοκ Χρεοκοπήσατε: τα κόμματά σας, την Χώρα, φέρατε στην εξουσία τον Συριζα με τις γνωστές συνέπειες και τώρα επιζητείτε καθε μέρα την εξουσία . Δεν πάτε να αυτοθείτε να ασπρίσετε που λένε στο Χωριό μου. (Για αρχηγό ψήφησα Γεωργιάδη μήπως ξεβρωμίσουμε αλλα που!!!!). Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει Τραμπ!!!!!. γιαυτό είμαστε καταδικασμένοι!!!!

οτι να ναι

Εισαι αηδιαστικος και ακαταλληλος για να κυβερνησεις.

Κάνε 6απορτο και φερε άσσο δυο

Κούλη χαιρέτα καμιά κούκλα και άσε τα πολλά...

ΓΙΩΡΓΗΣ

Αν εξαντληθηκαν τα πολιτικα σας επιχειρηματα και αναθετετε στις ''κουκλες σας'' να ανακοψουν την θριαμβευτικη πορεια και ανοδο του Μητσοτακη, μοιαζετε με τους μαγους της Αφρικης που με τα ξορκια τους σε'' κουκλες βουντου'', προσπαθουν ''να εκδικηθουν'' τους αντιπαλους τους! Παιξτε λοιπον, Συριζοτρολακια, ξανα με τις κουκλες σας,μα ο Μητσοτακης δεν αντιμετωπιζεται, ερχεται ακαθεκτος!

Φυλαξου κυριακο

Μη φας καποιο τηγανι η καμια τετζερη.

SYRIZOTROL

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΙ 1.500.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ .ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙΤΕ.

σιχαμα

Τα παμπόνηρα κρατικοδιαιτα αριστερα πασοκια μολις πηγαν να βαλουν χερι στα ( κεκτημενα ) τους, εστειλαν στο 5% τον ΓΑΠ και τον Βενιζελο και βουρ στον Συριζα ! Εν αντιθεσει με τα προβατα της Νεας Δημοκρατιας που βριζαν τον Σαμαρα που εριξε τον ( μεταρρυθμιστη ) Μητσοτακη και μετα τον εξελεξαν αρχηγο και τον καναν και πρωθυπουργο ! Και μολις ο λαος εστειλε την Ντορα στα αζητητα της ιστοριας ο Σαμαρας την πηρε απο το χερι και την εβαλε πρωτο τραπεζι πιστα ! Και να ξανα το κομμα στους ( φιλελευθερους ) Μητσοτακηδες . Με αντιπροεδρο τον ( δεξιο ) Αδωνη τον πωλητη του Κουρη , που εβριζε των Αντωνη Σαμαρα απο το Λαος μεχρι να βρεθει στην αγκαλια της ΝΔ ! Μιλαμε για τετοια προβατα (δεξιους ) ! Πως να μην σας ανοιγουν τις πορτες ?Γιαυτο αλλα χιλια χρονια θα τους εχετε καβαλα θα σας δουλευουν οι κρατικοδιαιτοι ταχα μου ταχα ( αριστεροι ) και ταχα μου ταχα ( δεξιοι ) , Βενιζελικοι ,μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι , οι συγκατοικοι της Βοστωνης με τα κολεγια και τα αλλα εργαλεια τους . Πληρωστε τους ολους κοροιδαρες ! Και ειδικα εσεις που δεν καρφώσατε ποτε τα σαγονια σας στο κρατικο προυπολογισμο αλλα τα ( φαγατε ) εμμεσως από την καταναλωση των δημοσιων !Με το δικιο τους να σας παρουν το σπιτι από τα λαπτοπ σε τιμη λιγοτερη τετραγωνικου Λονδίνου για να ξεπληρωσουν το ριφιφι των δανεικων και των διορισμων τους !

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ο παντα''ευκολοπιστος και χιλιοπροδομενος ελληνικος Λαος'' κατα τον ποιητη, υπεφερε και υποφερει και σημερα απο το λαικισμο και τους λαικιστες.Οι Μητσοτακηδες ομως δεν εχουν καμια σχεση με το ''λαικισμο'', δεν ειναι για ''λαοθαλασσες'', δεν ειναι ''μπαλκονατοι'', δεν ειναι για ψεματα, δεν υπηρξαν ''αμερικανιζοντες''.Ηταν και ειναι πιστοι στις εθνικες παραδοσεις, σαν τα ριζιμια χαρακια στις Σφακιανες Μαδαρες.Για να απαλλαγουμε απο τα δεινα που μας φορτωσαν οι αμερικανοφερτοι Παπαντρεου και ο αφελληνισμενος πρακτορας της Παγκοσμιοποιησης Τσιπρας, χρειαζεται απλα μια ακριβως αντιθετη πορεια απο εκεινη των ''λαικιστων'' Αυτη που ακολουθει ο Κυριακος: Ποτε πια ψεματα στο Λαο μονο παντα αληθειες, ακομη και οταν αυτες οι αληθειες ''ζεματανε και καινε''!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_kalpi

Ανησυχία για την αστυνόμευση εκφράζουν επτά στους δέκα πολίτες και ανάμεσά τους περισσότεροι από τους μισούς που στις τελευταίες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ - Στις δέκα μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ - Χαώδης παραμένει η διαφορά στην παράσταση νίκης

19401562

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε απόψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σημειώνοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα είναι μέρος μιας προσπάθειας για την ανασύσταση της συλλογικής μνήμης του λαού

4424027

Η κυβέρνηση θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και οι μεθεπόμενες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής - Δήλωσε ότι πριν τις 4 Μαΐου το ΕΣΡ θα έχει αναρτήσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές και θα ακολουθήσουν οι θεματικές άδειες

14
toskas_mak_11

To 68% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης - Ακόμη και το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ευχαριστημένοι από την ασφάλεια στη χώρα  και την αύξηση της εγκληματικότητας

16
danellis

Ο Βουλευτής του Ποταμιού αναφέρει ότι όπως φαίνεται από το προφίλ του στο facebook, ο νεαρός από τους Φούρνους  που πήρε μέρος στο περιστατικό της ύψωσης της ελληνικής σημαίας στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς κάνει παράνομη χρήση του όπλου και των πυρομαχικών της Εθνοφυλακής5