Πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Νέα στοιχεία για τον «μεσάζοντα»

Πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Νέα στοιχεία για τον «μεσάζοντα»

ΝΔ: Ο κ. Παπαδόπουλος εμφανιζόταν και ως εκπρόσωπος της Ιορδανίας, για τα ίδια βλήματα που θέλει και η Σαουδική Αραβία - Λοβέρδος: Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν πληρεξούσιος της κρατικής ΕΑΣ για πώληση όπλων στην Κένυα - Πρόξενος Ελλάδος στο Ριάντ: «Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν άγνοια για δραστηριότητα κ. Παπαδόπουλου»

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία
μετά τις σημερινές τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ, την ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, την αποκάλυψη ότι ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ριάντ έγραφε ότι οι Σαουδάραβες δήλωσαν πλήρη άγνοια για τη δραστηριότητα του προσώπου το υπουργείο Άμυνας θεωρεί σαν «αντιπρόσωπο» του βασιλείου των Σαούντ και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. 

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη με τον τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο, υποστήριξαν ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, που σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο δεν είναι «μεσάζων» αλλά ο αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας εμφανζόταν παραλλήλως και ως εκπρόσωπος της Ιορδανίας που ενδιαφερόταν επίσης να αποκτήσει 300.000 βλήματα των 105mm, ακριβώς όπως και η Σαουδική Αραβία!

Τα στελέχη της ΝΔ έδωσαν στη δημοσιότητα έγγραφο του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Παπαδόπουλος, αντιπρόσωπος υποτίθεται της Σαουδικής Αραβίας, είχε παρουσιαστεί και σαν εκπρόσωπος της Ιορδανίας, ενδιαφερόμενος να αγοράσει 300.000 βλήματα των 105mm, όσα δηλαδή περιλάμβανε και η παρτίδα για την οποία εξέφρασαν ενδιαφέρον και οι Σαουδάραβες. «Τελικά ποια χώρα εκπροσωπεί ο κ. Παπαδόπουλος; Τη Σαουδική Αραβία,την Ιορδανία ή και κάποια άλλη; Και έναντι ποιου ακριβώς κράτους διαπραγματευόταν με τον κ. Καμμένο, όταν είναι προφανές πια ότι στενότερες σχέσεις είχε με τον υπουργό Αμύνης παρά με τακράτη που τάχα εκπροσωπεί» τόνισε η κυρία Σπυράκη.
«Έγινε ή όχι έρευνα για το αν ο Βασίλειος Παπαδόπουλος εκπροσωπεί πράγματι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας; Το έγγραφο που παρουσίασε ως τάχα επίσημο σήμερα ο κ. Καμμένος αφορά μια εντελώς διαφορετική σύμβαση. Πρόκειται για αμερικανικές βόμβες MK82 του 1974 που ουδεμία σχέση έχουν με τα 300.000 βλήματα τύπου 105mm και τη συμφωνία που υπέγραψε με τον Παπαδόπουλο» κατήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας και παρουσίασε τις ανακρίβειες που εντόπισε η ΝΔ στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος.
«Έχει κάνει κι άλλη συμφωνία ο κ. Καμμένος με τον κ. Παπαδόπουλο; Έχουν γνώση οι αμερικανικές αρχές για την πώληση του υλικού MK82 δεδομένου ότι χρειάζεται άδεια από τις ΗΠΑ για την μεταπώλησή του;» ήταν το άλλο ερώτημα που έθεσε ο κ. Κικίλιας, τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.Μάλιστα, μετά την ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι επί υπουργίας Πάνου Καμμένου ο Βασίλειος Παπαδόπουλος εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της κρατικής εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) για την πώληση οπλισμού στην Κένυα, τα στελέχη της ΝΔ έθεσαν το ερώτημα: «Έχει υπογράψει κι άλλες συμφωνίες ο κ. Καμμένος με τον κ. Παπαδόπουλο; Κι αν ναι, ποιες;».

«Το υπουργείο Εξωτερικών τι γνώμη έχει για το θέμα;» συνέχισε η κυρία Σπυράκη και επισήμανε: «Σήμερα ο κ. Καμμένος απαξίωσε τον Έλληνα πρόξενο στη Σαουδική Αραβία με το επιχείρημα ότι φωτογραφίζεται με καμήλες. Ποια είναι η άποψη του κ. Κοτζιά σχετικά με το θέμα; Δεν είχε ενημερωθεί ο υπουργός Εξωτερικών από τον Έλληνα πρόξενο στη Σαουδική Αραβία ότι ο κ. Καμμένος δρομολογεί μια συμφωνία με άγνωστο στη Σαουδική Αραβία μεσάζοντα; Υπάρχει ή δεν υπάρχει σχετική αλληλογραφία στο υπουργείο Εξωτερικών;».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, βουλευτής Καβάλας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ κάλεσε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου «να επιδείξει τα αναγκαία ανακλαστικά και να ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος».
Λοβέρδος: Ο Παπαδόπουλος πληρεξούσιος της κρατικής ΕΑΣ για πώληση όπλων στην Κένυα

Σε νέα ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για την 
πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβίαο Ανδρέας Λοβέρδος  υποστηρίζει ότι ο «μεσάζοντας» έχει αναλάβει κι άλλες δουλειές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σημειώνει πως τα έγγραφα που επικαλείται ο Πάνος Καμμένος δεν αφορούν την επίμαχη συναλλαγή με τους Σαουδάραβες.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αμφισβητεί ευθέως τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου ότι δεν γνώριζε τον υποτιθέμενο εκπρόσωπο της Σ. Αραβίας κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο καθώς αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος Έλληνας επιχειρηματίας έχει αναλάβει κι άλλη δουλειά για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ειδικότερα, αναφέρει ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ο κ. Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται να μεσολαβεί για την σύναψη διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας εμπλέκεται και σε υπόθεση πώλησης εξοπλιστικών συστημάτων στην Κένυα. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι  ένα εκ των εγγράφων που ανήρτησε ο  Πάνος Καμμένος στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς απάντηση των καταγγελιών για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, αφορά άλλου είδους πολεμικό υλικό.

Η ερώτηση του κ. Λοβέρδου έχει ως εξής:
  
Προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας
 
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Θέμα : «Ενημέρωση για την σχέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον μεσάζοντα κ.Παπαδόπουλο»
 
Στην πρωινή σας (10.11.2017) τηλεοπτική συνέντευξη στον σταθμό ΣΚΑΪ αναφέρατε ότι δεν γνωρίζετε τον κ. Παπαδόπουλο και την Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε.
Όμως οι υπηρεσίες του Υπουργείου του οποίου προΐσταστε, όπως προκύπτει, συνομιλούσαν από το 2016 με τον κ.Παπαδόπουλο και η δήθεν διακρατική συμφωνία με την Σαουδική Αραβία φέρει την υπογραφή του κ.Παπαδόπουλου και την σφραγίδα της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. (πρωτοφανές για διακρατική συμφωνία).
Ενημερωνόμαστε ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα διά του διορισμένου από εσάς κ.Χρηστίδη κατέστησαν πληρεξούσιο τον κ.Παπαδόπουλο για την προώθηση εξοπλιστικών συστημάτων στην Κένυα. 
Επιπλέον έχετε αναρτήσει στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου έγγραφο δήθεν σχετικό με την αγοραπωλησία βλημάτων από την Σαουδική Αραβία αλλά με έκπληξή μας διαπιστώνουμε ότι πρόκειται άλλου είδους πολεμικό υλικό.
Κατόπιν τούτων αιτούμαι την κατάθεση των σχετικών εγγράφων».
«Τα Νέα»: Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν πλήρη άγνοια για δραστηριότητα κ. Παπαδόπουλου

Έγγραφο ντοκουμέντο του πρόξενου της Ελλάδος στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στην αραβική χώρα, ζήτημα που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ. 

Στο έγγραφο που αποστέλλει ο πρόξενος της Ελλάδος Ηλίας Κλουβάτος προς τον ταξίαρχο της γενικής διεύθυνσης Εξοπλισμών τον οποίο ο Πάνος Καμμένος απείλησε με σύλληψη και τελικά ξήλωσε από τη θέση του αναφέρεται: «Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν πλήρη άγνοια για δραστηριότητα κ. Παπαδόπουλου και εξέφρασαν επιθυμία συνομιλίες να γίνονται "Government to Government"».

Δείτε το έγγραφο που αποκάλυψε η εφημερίδα «τα Νέα»:Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Σκάι νωρίς το πρωί της Παρασκευής χαρακτηρίζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «τα Νέα» ψευδές. 

Παραλλήλως, ο κ. Καμμένος άφησε βαρείς υπαινιγμούς για τον ρόλο του προξένου της Ελλάδας στο Ριάντ στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, υπερασπιζόμενος τον επιχειρηματία Βασίλειο Παπαδόπουλο που εμφανίζεται σαν ο αντιπρόσωπος του βασιλείου των Σαούντ για την αγοραπωλησία του αμυντικού υλικού με το ελληνικό κράτος.

Στις 12 Ιουνίου του 2017 ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ριάντ εμφανίζεται να έχει αποστείλει έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι «Σαουδάραβες στρατιωτικοί δήλωσαν πλήρη άγνοια για δραστηριότητα Παπαδόπουλου και εξέφρασαν επιθυμία συνομιλίες να γίνονται "Government to Government"», ωστόσο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αγνόησε τις παρατηρήσεις του προξένου Ηλία Κλουβάτου και την επομένη, 13 Ιουνίου 2017, προχώρησε στην υπογραφή διακρατικής συμφωνίας με τον Βασίλειο Παπαδόπουλο. Διακρατική η οποία υπεγράφη στο αεροδρόμιο της Μίκρας μεταξύ του γενικού διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων και του κ. Παπαδόπουλου.

«Ο πρόξενος αυτός, θα καλέσω τους τηλεθεατές να μπουν στο σάιτ του, λέγεται Ηλίας Κλουβάτος, φωτογραφίζεται με σπαθιά και καμήλες στην έρημο, έχει διάφορα ο κ. Κλουβάτος» είπε ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι. 

Καμμένος: Έχουμε πιστοποιητικό ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας άφησε υπαινιγμούς για σκιές στους χειρισμούς του προξένου της Ελλάδας στο Ριάντ λέγοντας: «Ο κ. Κλουβάτος επιθυμούσε να να γίνει δια της πρεσβείας και όχι δια του ακολούθου για να εμπλακούν μέσα κάποιοι απ' τους εμίρηδες που έχουν προφυλακιστεί» και συνέχισε λέγοντας: «Ζητήσαμε να πάρουμε πιστοποιητικό από το υπουργείο Άμυνας για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λέει ο πρόξενος ή αυτά που λέει το υπουργείο Άμυνας και πήραμε πιστοποιητικό το οποίο ξεκαθαρίζει ότι υπεύθυνος εκ μέρους του κράτους αυτού είναι ο κ. Παπαδόπουλος».

«Απ' την πρεσβεία, το πήραμε αυτό, αυτό το πιστοποιητικό το έχω δώσει στον κ. Κικίλια από πέρυσι» σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ο οποίος πρόσθεσε: «Τι γίνεται μετά: Ξαναέρχεται μετά η πρεσβεία και κάνω επιστολή στον κ. Κοτζιά και μάλιστα ο πρέσβης ο κ. Καραγιάννης του διπλωματικού μου γραφείου και ο ΓΔΑΕΕ ο κ. Κυριακίδης λένε στην πρεσβεία αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία περί του το πιστοποιητικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κάντε εγγράφως την άρση της εξουσιοδότησης του κυρίου αυτού και υποδείξτε μας ποιος είναι εξουσιοδοτημένος και δεν απάντησαν ποτέ...».

«Η διακρατική συμφωνία είναι αυτή την οποία θα δείτε αναρτημένη στο σάιτ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τώρα στην ιστοσελίδα που αναρτάται» είπε ο Πάνος Καμμένος δείχνοντας το έγγραφο που βλέπετε εδώ:«Είναι η διακρατική συμφωνία με την άδεια εισαγωγής που υπογράφεται από τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας επισήμως και αναφέρει ότι είναι διακρατική συμφωνία, είναι το επίσημο έγγραφο που υπογράφεται από τον αρχηγό της αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας» υποστήριξε ο κ. Καμμένος. 

«Τον Ιούνιο υπεγράφη το συμφωνητικό το οποίο λέει ότι ξεκινάνε οι διαδικασίες καθώς απαιτείται η έγκριση της αμερικανικής πρεσβείας για τον τελικό χρήστη ότι συμφωνεί η παραγωγός χώρα να πάει στη Σαουδική Αραβία για να μην πάει στα χέρια κάποιου τρομοκράτη» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΝΔ: «Γκάφα» Καμμένου με το έγγραφο

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Καμμένος δεν γίνεται αναφορά στην πώληση των βλημάτων 105 mm που η Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται να αγοράσει αλλά ξεκάθαρα αναφέρεται ότι πρόκειται για «end-user certificate» για 4.000 αεροπορικές βόμβες τύπου MK82, όπως επισημάνθηκε από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Βασίλη Κικίλια ο οποίος έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το θέμα από κοινού με την εκπρόσωπο της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. 

Καμμένος: Πήγαν να κάνουν μπίζνες

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «τα χρήματα δεν εκταμιεύτηκαν γιατί κάποιοι πήγαν να κάνουν μπίζνες και να παρακάμψουνε το σαουδαραβικό κράτος τώρα είναι στη φυλακή. Είναι αυτοί που μάζεψαν τώρα τους εμίρηδες οι οποίοι επανειλημμένως πίεζαν μέσω της πρεσβείας αυτοί οι εμίρηδες».

«Το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ είναι ψευδές» συνέχισε ο κ. Καμμένος υποστηρίζοντας ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι «υπεύθυνος για την εξαγωγή είναι υπεύθυνος ο κύριος αυτός με την επιχείρησή του ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα».

«Όταν λοιπόν ο κ. Κλουβάτος επιθυμούσανε να να γίνει δια της πρεσβείας και όχι δια του ακολούθου για να εμπλακούν μέσα κάποιοι απ' τους εμίρηδες που έχουν προφυλακιστεί, ζητήσαμε να πάρουμε πιστοποιητικό από το υπουργείο Άμυνας για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λέει ο πρόξενος ή αυτά που λέει το υπουργείο Άμυνας και πήραμε πιστοποιητικό το οποίο ξεκαθαρίζει ότι υπεύθυνος εκ μέρους του κράτους αυτού είναι ο κ. Παπαδόπουλος» ήταν η άποψη του κ. Καμμένου.

«Επειδή ακούσαμε και εμείς από την πρεσβεία αυτά, ζητήσαμε πιστοποίηση ότι είναι εξουσιοδοτημένος (σσ. εννοεί ο κ.Παπαδόπουλος από τη Σαουδική Αραβία) και μας την έστειλαν» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

«Ο Παπαδόπουλος πιστοποιείται από τη Σαουδική Αραβία για να κάνει τα δέοντα για την εξαγωγή των συγκεκριμένων βλημάτων. Εξουσιοδοτήσανε έναν Παπαδόπουλο τον οποίο πιστοποίησαν τρεις φορές» συνέχισε και προειδοποίησε: «Αυτοί που βλέπουν σκιές θα τραβήξουν πάλι την ουρά κάτω από τα σκέλια όπως η Μπακογιάννη που είπε "δεν είπα τίποτα για σκιές, μην με πάτε στη Βουλή για τα F-16"».

«Κάθε δημοσίευμα και αγωγή» προειδοποίησε ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στον Σκάι:ΣΧΟΛΙΑ (92)

αντιφα

για τα παναμα πειπερς μαθαμε τιποτα?

123

ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ : OLYMPIC INDUSTRIES ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ) ΕΞΑΓΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ..... ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΩς Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗς ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΡΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΠΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ..... ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ..... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ?

εμ....

γιατί είχε φαγωθεί να πάρει το Υπουργείο Άμυνας; Εκεί είναι η χοντρή ...κονόμα!! Α, ρε , κακόμοιροι Έλληνες, Πόσα παίζονται πίσω από τον ....πατριωτισμό που σας πουλάνε!!!

ΑΚΗΣ

ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ. ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.

Cyberdyne

Είχα πει κάτι που ήταν προφανές στο μυαλό μου. Ελέγξτε μήπως ρέει (ΠΟΛΥ) χρήμα από Κατάρ-Σ.Αραβία προς τσέπες ΣΑΝΕΛ. Τόοοση αγάπη για το Ισλάμ? Τόοοσο... ανθρωπιστές?? Εδώ πεθαίνουν στους δρόμους οι δικοί τους πολίτες άστεγοι και δε δίνουν δεκάρα. Το μισό του 1000 είναι 500, ούτε 200 ούτε 600.

ξηυ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

zxc

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρτεμης

Τις συναλλαγές του ο υπουργαρας Πάνος πλέον να τις κάνει στο Καζίνο περιστειχιζομενος από γκομεναρες, όπως ο Τζέιμς Μποντ.

tak

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

πρωην αναρχικος

Χρήζει ψυχιατρικής έρευνας το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα αριστεροί που δεν ενοχλούνται με τον Καμμένο πάρα μόνο με τον Αδωνι. Μιλάει με ισοβίτη, πουλάει όπλα σε περίεργους τύπους και τους ενοχλεί ο Άδωνις. Χάχα

eeet

τα δεξιοαριστερά λαμόγια εν δράση .................................

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pavlopoulos_mitsotakis

«Πρώτα υπάρχει ελευθερία και ύστερα υπάρχει η ανάγκη για την ειρήνη και αυτό το γνωρίζουν όλοι» τόνισε, μεταξύ άλλων,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της ανακαινισμένης οικίας που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο μουσείο Μπενάκη

12
ypoyrgeio_exoterikon_1

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις σχετικές προσπάθειες των χωρών της περιοχής να εκπληρώσουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να ενταχθούν στην ευρύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια» το μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ - Καμία ανάμιξη σε εσωτερικές υποθέσεις τρίτων χωρών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια

29
kimpouropoulos_main

«Έρχομαι σε επαφή σε επαφή με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται σε σπάνιες ασθένειες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν με το πρόβλημα πρόσβασης σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του

17