Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες

Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες

«Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους - «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων

Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες
Πυρά στην κυβέρνηση, που έσπευσε να αποκλείσει τρομοκρατική επίθεση σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαπέλυσε μέσω των Παραπολιτικών 90,1 FM, ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Γνώριζα τον πατέρα και τη θεία του Ζαφειρόπουλου. Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους. 
«Δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης, που, πέρα από τα καταστρωμένα σχέδια της με τους τρομοκρατικούς κύκλους, είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα. «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα. Έτσι όπως έχει καταντήσει σήμερα η αριστερά στην Ελλάδα την εκφράζει ο Τσίπρας. Λείπει το κέντρο. Το κέντρο σήμερα πάει και με την δεξιά για την κεντροδεξιά και με την αριστερά για την κεντροαριστερά. Βγαίνουμε από μια διακυβέρνηση κακής αριστεράς και περνάμε στην περίοδο της δεξιάς που φαίνεται ότι θα εξασφαλίζει την ισονομία όλων των Ελλήνων την ασφάλεια και την τάξη».
Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος έκανε και αναφορά στον Πάνο Καμμένο σημειώνοντας ότι ήταν μεγάλη η κωλοτούμπα του υπουργού με την επιστολική ψήφο του στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε: «Η κ.Φώφη τι διανομή θα κάνει; Τι έχει να μοιράσει; Είναι σοβαρότερη η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει και την δυναμική και τα στελέχη ο Κυριάκος. Δεν του έχουν φύγει όπως συνέβη στο ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναφορικά με τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Κυκλοφορεί στα ΜΜΕ και επειδή γνωρίζω τις αποχρώσεις της κάθε φωνής, ξέρω ποιος επηρεάζεται ποιος δεν επηρεάζεται, δεν μιλάω για κάτι το κακό ή το επιλήψιμο αλλά υπάρχουν αδύνατοι χαρακτήρες που τους ψιθυρίζουν στ’ αυτί. Αυτό που ψιθυρίζεται στ’ αυτί από το Μαξίμου είναι «τι να κάνουμε βρε παιδιά ήταν ένα κοινό έγκλημα, κάποια υπόθεση εγκληματική είχε αναλάβει ο δικηγόρος και τα λοιπά».

ΔΗΜ.: Έσπευσε μάλιστα  χθες  και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Γρήγορα να βγάλει μια δήλωση χθες
 
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Ναι ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατία. Αυτό δείχνει τον πανικό μιας κυβέρνησης η οποία τ’ έχει πέρα από καταστρωμένα τα σχέδιά της με τους τρομοκρατικούς κύκλους, είναι τάτσι –μιτσι –κότσι με τους τρομοκράτες, το έχω επανειλημμένα πει. Θεωρώ ότι εκπροσωπούν εκλογικά τους μπαχαλάκηδες και τις άλλες κακοποιές ομάδες που δρουν στην κοινωνία μας και για αυτό πανικοβλήθηκαν. Σου λέει «μήπως οι μπαγάσηδες κανανε κάτι;» Καθημερινά βλέπουμε αυτή τη συμπεριφορά. 
Ο κ. Βουτσης επεμβαίνει και απολύει η Αστυνομία ανθρώπους που συνέλαβε έξω από τη Βουλή, ο Ρουβίκωνας μόνο ιδίοις μεθόδοις αντιμετωπίζεται δηλαδή αν τους πλακώσεις στο ξύλο εσύ και να τους δείρεις έτσι ώστε να μην προχωρήσουν. Είναι αναιδέστατοι... 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να κάνει το εξής λάθος, να μην εφαρμόσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής στην Αθήνα όπως έχει γίνει τώρα γιατί η Αθήνα είναι πια ένα πεδίο ανομίας. Δεν εφαρμόζεται ο νόμος και δεν εφαρμόζεται εξίσου για όλους τους πολίτες και αυτό είναι εις βάρος των φτωχών και των αδικημένων της πόλης . Πρέπει να γίνει αυτό που έγινε στη Νέα Υόρκη από τον κυβερνήτη Τζουλιάνι, η πολιτική της μηδενικής ανοχής. 

ΔΗΜ: Μπορεί αυτή η κυβέρνηση...

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτή η κυβερνηση όχι, γιατί 1/3 της δυνάμεώς της δηλαδή ένα 4 με 5% είναι το κοινωνικό περιθώριο. Το κοινωνικό περιθώριο δεν ευθύνεται το ίδιο για την ύπαρξή του για τη δημιουργία του, ευθύνεται η «κακούργα κοινωνία», ευθύνεται η νομιμότητα, ευθύνονται διάφορα πράγματα αλλά όσο συμπαθείς και να είναι πρέπει να τηρούν τους νόμους. Να μην ενοχλούν τους υπολοίπους και να μην ενοχλούν και τον εαυτό του.

Για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου στην ταυτότητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Κανείς δεν έλεγε όχι στην αλλαγή φύλου και αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος, ίσως με την εξαίρεση του κ. Λεβέντη ο οποίος έχει εξηγήσει επανειλημμένα τη θέση του. Ο κ. Λεβέντης είναι ταυτισμένος με την Εκκλησία...

ΔΗΜ.: Έτσι όπως εξελίχθηκε η ψηφοφορία φάνηκε ότι υπήρξε μια δυσκολία σε σχέση με τους ΑΝΕΛ, ο κ.Καμμένος ψήφισε ναι επί της αρχής και όχι στα άρθρα. 

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Είναι κωλοτούμπες στον αέρα μεταξύ Ρίο και Αθήνας.

Για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Η ινδική κάνναβη πάλι είναι ένα θέμα που θα διχάσει ανοήτως την κοινωνία μας. Καλλιεργείται όπιο στην Ελλάδα για να παράγεται μορφίνη, μπορεί να καλλιεργηθεί και η κάνναβη η οποία πράγματι έχει ευεργετικές συνέπειες πάνω σε ορισμένες ασθένειες. 
Η κάνναβης δεν είναι σκληρό ναρκωτικό, δεν εθίζει, είναι όπως το κονιάκ και το κρασί άμα πίνεις ένα ποτήρι κονιάκ και μισό κιλό κρασί κάθε μερα μετά θα σου είναι απαραίτητο. Ο εθισμός δεν είναι δεδομένος της κάνναβης. 
Αντιμετώπισε το εμπόριο και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών αποφασιστικά και μετά κάνε συζήτηση για τη νομιμοποίηση.

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά 
 
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Θεωρώ ότι είναι γελοίοι και το γελοίο του πράγματος  απεδείχθη και στην τελευταία ψηφοφορία όταν η κα Φώφη δεν ήρθε να ψηφίσει και ο κ. Θεοχαρόπουλος ψήφισε ... ο διάδοχος του Φ.Κουβέλη τι θέλει στη Δημοκρατική Αριστερά ας πάει με τον Φ. Κουβέλη να ψηφίζει ναι ότι άλλο θέλει. Γελοία η διαδικασία είναι όλοι γελοίοι οι υποψήφιοι».

«Τι κάνει η Αριστερά στην Ευρώπη συνήθως; Αναδιανομή κάνει. Βάζει φόρους στους πλουσίους, μαζεύει τα χρήματα, εδώ το έκανε το ΠΑΣΟΚ αυτό. Έκανε φορολόγηση των πλουσίων και όταν σταμάτησε να κάνει φορολόγηση των πλουσίων για να κάνει αναδιανομή στους φτωχούς έπεσε γιατί εφθάρη και διεφθάρη. Η κα Φώφη και οποιοσδήποτε άλλος την αντικαταστήσει τι αναδιανομή θα κάνει; Θα διαχειριστεί πιο αποτελεσματικό και πιο ωφέλημα για τον τόπο το μνημόνιο. Μα αυτό το λεει ήδη ο κ. Μητσοτάκης και είναι σοβαρότερη η δικιά του υπόσχεση γιατί έχει και το επιτελείο και τα στελέχη. Δεν έχουν φύγει τα στελέχη του Μητσοτάκη για να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ!»

«Δεν υπάρχει Αριστερά. Το Τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της Αριστεράς στην Ελλάδα. Όπως έχει καταντήσει σήμερα η Αριστερά στην Ελλάδα την εκφράζει ο Τσίπρας.  Να φτιάχναν ένα Κέντρο τότε θα καταλάβαινα ότι είναι διαφορετική επιχείρηση. Το Κέντρο έχει την εξής ιδιομορφία πάει με τη Δεξιά όταν είναι να συγκροτήσει Κεντροδεξιά και πάει με την Αριστερά για να συγκροτήσει Κεντροαριστερά, πάει και με τους μεν και με τους δε. Τώρα είναι προφανές ότι βγαίνουμε από μια περίοδο κακής διακυβέρνησης της Αριστεράς πρέπει να υπάρξει δεξιό διάλειμμα στην Ελλάδα και να υπάρξει αποτελεσματικότητα, εγκυρότητα, εντιμότητα και νομοθεσία που να εξασφαλίζει την ισονομία όλων των Ελλήνων, την ασφάλεια και τάξη». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης