Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες

Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες

«Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους - «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων

Πυρά στην κυβέρνηση, που έσπευσε να αποκλείσει τρομοκρατική επίθεση σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαπέλυσε μέσω των Παραπολιτικών 90,1 FM, ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Γνώριζα τον πατέρα και τη θεία του Ζαφειρόπουλου. Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους. 
«Δείχνει τον πανικό της κυβέρνησης, που, πέρα από τα καταστρωμένα σχέδια της με τους τρομοκρατικούς κύκλους, είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα. «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα. Έτσι όπως έχει καταντήσει σήμερα η αριστερά στην Ελλάδα την εκφράζει ο Τσίπρας. Λείπει το κέντρο. Το κέντρο σήμερα πάει και με την δεξιά για την κεντροδεξιά και με την αριστερά για την κεντροαριστερά. Βγαίνουμε από μια διακυβέρνηση κακής αριστεράς και περνάμε στην περίοδο της δεξιάς που φαίνεται ότι θα εξασφαλίζει την ισονομία όλων των Ελλήνων την ασφάλεια και την τάξη».

Μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος έκανε και αναφορά στον Πάνο Καμμένο σημειώνοντας ότι ήταν μεγάλη η κωλοτούμπα του υπουργού με την επιστολική ψήφο του στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε: «Η κ.Φώφη τι διανομή θα κάνει; Τι έχει να μοιράσει; Είναι σοβαρότερη η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει και την δυναμική και τα στελέχη ο Κυριάκος. Δεν του έχουν φύγει όπως συνέβη στο ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναφορικά με τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Κυκλοφορεί στα ΜΜΕ και επειδή γνωρίζω τις αποχρώσεις της κάθε φωνής, ξέρω ποιος επηρεάζεται ποιος δεν επηρεάζεται, δεν μιλάω για κάτι το κακό ή το επιλήψιμο αλλά υπάρχουν αδύνατοι χαρακτήρες που τους ψιθυρίζουν στ’ αυτί. Αυτό που ψιθυρίζεται στ’ αυτί από το Μαξίμου είναι «τι να κάνουμε βρε παιδιά ήταν ένα κοινό έγκλημα, κάποια υπόθεση εγκληματική είχε αναλάβει ο δικηγόρος και τα λοιπά».

ΔΗΜ.: Έσπευσε μάλιστα  χθες  και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Γρήγορα να βγάλει μια δήλωση χθες
 
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Ναι ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατία. Αυτό δείχνει τον πανικό μιας κυβέρνησης η οποία τ’ έχει πέρα από καταστρωμένα τα σχέδιά της με τους τρομοκρατικούς κύκλους, είναι τάτσι –μιτσι –κότσι με τους τρομοκράτες, το έχω επανειλημμένα πει. Θεωρώ ότι εκπροσωπούν εκλογικά τους μπαχαλάκηδες και τις άλλες κακοποιές ομάδες που δρουν στην κοινωνία μας και για αυτό πανικοβλήθηκαν. Σου λέει «μήπως οι μπαγάσηδες κανανε κάτι;» Καθημερινά βλέπουμε αυτή τη συμπεριφορά. 
Ο κ. Βουτσης επεμβαίνει και απολύει η Αστυνομία ανθρώπους που συνέλαβε έξω από τη Βουλή, ο Ρουβίκωνας μόνο ιδίοις μεθόδοις αντιμετωπίζεται δηλαδή αν τους πλακώσεις στο ξύλο εσύ και να τους δείρεις έτσι ώστε να μην προχωρήσουν. Είναι αναιδέστατοι... 

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να κάνει το εξής λάθος, να μην εφαρμόσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής στην Αθήνα όπως έχει γίνει τώρα γιατί η Αθήνα είναι πια ένα πεδίο ανομίας. Δεν εφαρμόζεται ο νόμος και δεν εφαρμόζεται εξίσου για όλους τους πολίτες και αυτό είναι εις βάρος των φτωχών και των αδικημένων της πόλης . Πρέπει να γίνει αυτό που έγινε στη Νέα Υόρκη από τον κυβερνήτη Τζουλιάνι, η πολιτική της μηδενικής ανοχής. 

ΔΗΜ: Μπορεί αυτή η κυβέρνηση...

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτή η κυβερνηση όχι, γιατί 1/3 της δυνάμεώς της δηλαδή ένα 4 με 5% είναι το κοινωνικό περιθώριο. Το κοινωνικό περιθώριο δεν ευθύνεται το ίδιο για την ύπαρξή του για τη δημιουργία του, ευθύνεται η «κακούργα κοινωνία», ευθύνεται η νομιμότητα, ευθύνονται διάφορα πράγματα αλλά όσο συμπαθείς και να είναι πρέπει να τηρούν τους νόμους. Να μην ενοχλούν τους υπολοίπους και να μην ενοχλούν και τον εαυτό του.

Για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου στην ταυτότητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Κανείς δεν έλεγε όχι στην αλλαγή φύλου και αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος, ίσως με την εξαίρεση του κ. Λεβέντη ο οποίος έχει εξηγήσει επανειλημμένα τη θέση του. Ο κ. Λεβέντης είναι ταυτισμένος με την Εκκλησία...

ΔΗΜ.: Έτσι όπως εξελίχθηκε η ψηφοφορία φάνηκε ότι υπήρξε μια δυσκολία σε σχέση με τους ΑΝΕΛ, ο κ.Καμμένος ψήφισε ναι επί της αρχής και όχι στα άρθρα. 

Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Είναι κωλοτούμπες στον αέρα μεταξύ Ρίο και Αθήνας.

Για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Η ινδική κάνναβη πάλι είναι ένα θέμα που θα διχάσει ανοήτως την κοινωνία μας. Καλλιεργείται όπιο στην Ελλάδα για να παράγεται μορφίνη, μπορεί να καλλιεργηθεί και η κάνναβη η οποία πράγματι έχει ευεργετικές συνέπειες πάνω σε ορισμένες ασθένειες. 
Η κάνναβης δεν είναι σκληρό ναρκωτικό, δεν εθίζει, είναι όπως το κονιάκ και το κρασί άμα πίνεις ένα ποτήρι κονιάκ και μισό κιλό κρασί κάθε μερα μετά θα σου είναι απαραίτητο. Ο εθισμός δεν είναι δεδομένος της κάνναβης. 
Αντιμετώπισε το εμπόριο και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών αποφασιστικά και μετά κάνε συζήτηση για τη νομιμοποίηση.

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά 
 
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Θεωρώ ότι είναι γελοίοι και το γελοίο του πράγματος  απεδείχθη και στην τελευταία ψηφοφορία όταν η κα Φώφη δεν ήρθε να ψηφίσει και ο κ. Θεοχαρόπουλος ψήφισε ... ο διάδοχος του Φ.Κουβέλη τι θέλει στη Δημοκρατική Αριστερά ας πάει με τον Φ. Κουβέλη να ψηφίζει ναι ότι άλλο θέλει. Γελοία η διαδικασία είναι όλοι γελοίοι οι υποψήφιοι».

«Τι κάνει η Αριστερά στην Ευρώπη συνήθως; Αναδιανομή κάνει. Βάζει φόρους στους πλουσίους, μαζεύει τα χρήματα, εδώ το έκανε το ΠΑΣΟΚ αυτό. Έκανε φορολόγηση των πλουσίων και όταν σταμάτησε να κάνει φορολόγηση των πλουσίων για να κάνει αναδιανομή στους φτωχούς έπεσε γιατί εφθάρη και διεφθάρη. Η κα Φώφη και οποιοσδήποτε άλλος την αντικαταστήσει τι αναδιανομή θα κάνει; Θα διαχειριστεί πιο αποτελεσματικό και πιο ωφέλημα για τον τόπο το μνημόνιο. Μα αυτό το λεει ήδη ο κ. Μητσοτάκης και είναι σοβαρότερη η δικιά του υπόσχεση γιατί έχει και το επιτελείο και τα στελέχη. Δεν έχουν φύγει τα στελέχη του Μητσοτάκη για να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ!»

«Δεν υπάρχει Αριστερά. Το Τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της Αριστεράς στην Ελλάδα. Όπως έχει καταντήσει σήμερα η Αριστερά στην Ελλάδα την εκφράζει ο Τσίπρας.  Να φτιάχναν ένα Κέντρο τότε θα καταλάβαινα ότι είναι διαφορετική επιχείρηση. Το Κέντρο έχει την εξής ιδιομορφία πάει με τη Δεξιά όταν είναι να συγκροτήσει Κεντροδεξιά και πάει με την Αριστερά για να συγκροτήσει Κεντροαριστερά, πάει και με τους μεν και με τους δε. Τώρα είναι προφανές ότι βγαίνουμε από μια περίοδο κακής διακυβέρνησης της Αριστεράς πρέπει να υπάρξει δεξιό διάλειμμα στην Ελλάδα και να υπάρξει αποτελεσματικότητα, εγκυρότητα, εντιμότητα και νομοθεσία που να εξασφαλίζει την ισονομία όλων των Ελλήνων, την ασφάλεια και τάξη». 

ΣΧΟΛΙΑ (64)

ανεργος

Για μια φορά ακόμα (όσο και αν σε κάποιους εξακολουθεί να είναι αντιπαθής) ένας από τους ελάχιστους που δεν μασάει τα λόγια του είναι ο Πάγκαλος (από μικρό, από τρελό και από τον Πάγκαλο μαθαίνεις την αλήθεια, λοιπόν). Μπορεί να έκαμε λάθη στην πολιτική του θητεία αλλά τουλάχιστον είναι από τους ελάχιστους που τα αναγνώρισε. Οι αλήθειες του Πάγκαλου πονάνε και αφιονίζουν και τους τσιπρανελ και τους διαχειριστές (όψιμους και μη) των υπολειμμάτων του ΠΑΣΟΚ. Αλλά για να είσαι Πάγκαλος πρεπει να διαθέτεις αρχ...ια, προσόν που λείπει τραγικά από τους κωμικούς και ψευδολόγους συριζανελ .

Ελεονωρα

τατσι μιτσι κοτσι με το λιπος....

του σκασμού, ε ;

Πόσα έφαγες, ρε κερατά, κι έγινες τόσο χοντρός......

ΗΡΩ

Κατι αναλογο ειπε ο Μ ΠΟΓΔΑΝΟς και το απελυσαν το παιδι...

Kalis

Τι εστί Πάγκαλος κύριοι ;;; Ασχοληθείτε με ουσία ...

Είναι...

...τρομακτικό να φτάνεις στο σημείο οι μοναδικές φίλες σου να ονομάζονται ΑΝΟΙΑ και ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ...

Βαγγέληςαρ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΟΔΩΡΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ Θ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΟ 1979. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ανδρεας Χ.

''Yannis από Κιλκίς'', δεν ψηφισα ποτέ πασοκ,αλλά ο Πάγκαλος και η Βάσω ειναι τα στελέχη εκεινα πού ποτέ δέν μάσισαν τα λόγια τους καί παντα λέγανε αλήθειες. Η Βάσω δε σέ ενα συνεδριο του ΠΑΣΟΚ,πριν απο κάμποσα χρονια δεν διστασε να πη στους συντρόφους πασόκους, ''Συντροφοι εμεις χρεωκοπήσαμε την Χώρα''.Γι'αυτό ισως και την πέταξαν στά αζητητα. Ανδρεας Χ.

Νίκ

Τσιπρολαμογια λίγα τα ψωμιά σας ! Όπου νάνε την χάνετε την καρέκλα ! Τελειώνει η θητεία για τον κομματικό στρατό του προδότη Τσίπρα !

Yannis απο Κιλκίς

Ο Πάγκαλος συνταχθηκε με την πάγια άποψη της δεξιάς οτι πίσω απο την τρομοκρατία βρίσκεται η αριστερά ,παλαιότερα του Ανδρέα και τώρα του Τσίπρα και έγινε ο φανατικότερος υποστηρικτής της ,αγνοώνας βέβαια οτι κανείς πλέον δεν ενδιαρέρεται για το τι λέει και κυρίως για το ποιόν επιλέγει να στηρίξει, επειδή δεν εκπροσωπεί κανέναν άλλον παρα μόνον τον θλιβερο εαυτό του!!!!!!

@Yannis απο Κιλκίς

εγώ ενδιαφέρομαι για την άποψη του, μου είναι πολυ συμπαθής και ξέρω πολλούς που τον στηρίζουν, οπότε να μιλάς για τον εαυτό σου!! Επίσης έτσι είναι η ζωή (στο λεω γενικά) κάποιες φορές συμφωνούμε με τη δεξιά κάποιες με την αριστερά και κάποιες με κάποιον άλλο, οτιδήποτε άλλο λέγεται στενομυαλιά ή συμφέροντα!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4503458

Κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - Έκανε λόγο για ανιστόρητες και επικίνδυνες παραχωρήσεις, αναφερόμενη στα θέματα της εθνικότητας και της γλώσσας που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών

kotzias_main01

Η Αθήνα απαντά  για τις απελάσεις: Η Ρωσία γνώριζε τι έπρατταν οι άνθρωποί της - «Οι σημερινές δηλώσεις της Εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας προς τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ - «Ανυπόστατοι» και «ανάξιοι σχολιασμού» οι ισχυρισμοί για πιέσεις τρίτων

4
4183484

Στην κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου έκαναν λόγο για πρωτοφανή απόφαση απόλυσης προέδρου συλλόγου εργαζομένων και υπαλλήλων με εντολή υπουργού

1
mitsotakis_main01

Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε πίσω του τα γένια τριών ημερών με τα οποία τον κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός - Η αγκαλιά με τον Μεϊμαράκη και το «στρίμωγμα» στον Καραμανλή

6
aygenakis

Όπως είπε, η Ελλάδα είναι μια χώρα πληγωμένη διότι τα πάντα μπορούν να θυσιαστούν για μικρές πολιτικές σκοπιμότητες και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει οξύνει όλα τα μέτωπα που αντιμετωπίζει η χώρα

6