Κόντρα Κασιμάτη – Καββαδία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Κόντρα Κασιμάτη – Καββαδία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

«Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις», είπε η κυρία Καββαδία προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Κασιμάτη.

Κόντρα Κασιμάτη – Καββαδία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»
Σε δημόσια θέα βγήκαν οι έντονες αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την κυρία Αννέτα Καββαδία που εντάσσεται στην ομάδα των «53» να επιτίθεται από το βήμα της Ολομέλειας στην κυρία Νίνα Κασιμάτη που νωρίτερα ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά και την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».

«Ακούστηκαν ανακρίβειες περί ύπαρξης ενός ψηφίσματος που έγινε αποδεκτό από το συμβούλιο της Ευρώπης. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις» είπε η κυρία Καββαδία προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Κασιμάτη.

«Δυστυχώς αυτό που σας είπα δεν είναι ανακρίβεια. Σας καταθέτω για τα πρακτικά το ψήφισμα της Ισλαμικής Διάσκεψης που γίνεται λόγος για «Τουρκική» μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αυτό το ψήφισμα παραπέμφθηκε στην επιτροπή Ισότητας για να ληφθεί υπόψη για την κατάρτιση ερωτηματολογίου. Στην Ελλάδα δεν αποδεχόμαστε εθνικές μειονότητες» είπε η κυρία Κασιμάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης