Δένδιας για ταυτότητα φύλου: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχει κυβέρνηση

Δένδιας για ταυτότητα φύλου: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχει κυβέρνηση

Με απώλεια δεδηλωμένης θα ισοδυναμεί η άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το άρθρο 3 για την διόρθωση φύλου, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Δένδιας για ταυτότητα φύλου: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχει κυβέρνηση
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας απόψε στη Βουλή υποστήριξε ότι η καταψήφιση του άρθρου 3 του νομοσχεδίου θα ισοδυναμεί με απώλεια της δεδηλωμένης. Συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε «πρόχειρο» το νομοσχέδιο και πρόσθεσε: «Τέλος ο κοινοβουλευτικός λαθρεπιβατισμός, αν δεν ψηφίσουν το άρθρο 3 οι ΑΝΕΛ, σας λέμε ευθέως ότι κυβέρνηση στη χώρα δεν θα υπάρχει».

Παράλληλα ο Ν. Δένδιας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και για «λεκτικό ιεραποστολισμό»: «Δημιουργεί δίπολα, καλό - κακό, προνομιούχοι και μη, και ο ίδιος επιφυλάσσει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του το ρόλο του καλού πρίγκιπα δίπλα στους αδυνάμους» είπε με έμφαση.

Κλείσιμο
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «μίλησε για ζέβρες, προφανώς θύτες και θύματα, και λέει ότι η κυβέρνησή του είναι δίπλα στα θύματα, αυτός ο γενικός ιεραποστολισμός θα είχε ενδιαφέρον αν είχε και επιδόσεις και αποτέλεσμα». «Στην πράξη στην καθημερινή ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης