«Πανηγυρίζει» η Γεροβασίλη για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγηση

«Πανηγυρίζει» η Γεροβασίλη για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγηση

Εφτά στους 10 κατέθεσαν το έντυπο αξιολόγησης με τα στοιχεία τους στον προϊστάμενο - αξιολογητή τους, λέει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Σε υψηλά ποσοστά κυμαίνεται η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη διαδικασία της αξιολόγησης στα υπουργεία. Παρά την αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, η εικόνα που έχει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι ότι μέχρι τώρα, 7 στους 10 κατέθεσαν το έντυπο αξιολόγησης με τα στοιχεία τους στον προϊστάμενο - αξιολογητή τους, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων ήταν καθολική, αγγίζοντας το 100%, στα υπουργεία Τουρισμού και Εθνικής 'Αμυνας. Πάνω από το 90% ανέρχεται το ποσοστό συμμετοχής των υπαλλήλων στα υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Άνω του 60% είναι το αντίστοιχο ποσοστό στα υπουργεία Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ το μόνο υπουργείο που φαίνεται να μην ολοκληρώθηκε η διαδικασία είναι το Εργασίας, όπου σύμφωνα με τους κύκλους του υπουργείου, «εκδηλώθηκαν φαινόμενα που θύμιζαν άλλες εποχές».

Πηγές του αρμόδιου υπουργείου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της αξιολόγησης, καθώς σημειώνουν ότι με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η συμμετοχή υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 70%, στο τέλος της διαδικασίας θα έχει λάβει μέρος το σύνολο του προσωπικού.

Η αξιολόγηση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στάδιο των προϊσταμένων. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε πρόσφατα εγκύκλιος της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη, ο προϊστάμενος που παρέλαβε τα έντυπα αξιολόγησης από τους υφιστάμενούς του, ως α΄ αξιολογητής, έχει προθεσμία έως τις 12 Οκτωβρίου, προκειμένου να τους αξιολογήσει, να συμπληρώσει το έντυπο αξιολόγησης στο σκέλος που τον αφορά και να το παραδώσει στον β΄ αξιολογητή.

Ο τελευταίος υποχρεούται το αργότερο έως τη Δευτέρα 23 του μηνός να έχει συμπληρώσει ό,τι του αναλογεί στο έντυπο αξιολόγησης και να το υποβάλει στην αρμόδια Διεύθυνση προσωπικού/διοικητικού της υπηρεσίας του.

Σημειώνεται ότι τροπολογία της κ. Γεροβασίλη υπενθυμίζει στους κατόχους θέσεων ευθύνης στο Δημόσιο τις υποχρεώσεις τους και προβλέπει ότι όποιος αρνηθεί την αξιολόγηση δεν θα συμμετάσχει στις κρίσεις προϊσταμένων.

ΣΧΟΛΙΑ (12)

Panos

Πρώτα τοποθέτησε συριζαίους σαν κριτές-διευθυντές και μετά προχωράει βάζοντας τους δικούς της πλέον να κρίνουν τους υπαλλήλους.

πολίτης ταλαιπωρημένος από αδαείς...

Η σωστή αξιολόγηση θα είναι όταν διωχθούν το 70% των υπαλλήλων ως ακατάλληλοι. λίαν ακατάλληλοι και άκρως ακατάλληλοι για να δουλεύουν ως δημόσιοι υπάλληλοι. ΌΛοι οι Έλληνες έχουν γνώση το τι ντουβάρια, τεμπελχανάδες, αμόρφωτοι, με επιθετικό ύφος, προσβλητικοί, που ηδονίζονται να ταλαιπωρούν τους πολίτες και όχι να τους εξυπηρετούν, με κανέναν σεβασμό προς τους πολίτες κλπ κλπ υπάρχουν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Όλο το δημόσιο βρίθει από ανίκανους και άκρως ακατάλληλους υπαλλήλους που εξαιτίας τους η χώρα μοιάζει με τριτοκοσμική χώρα. Το να γίνει η αξιολόγηση έτσι για το θεαθήναι είναι δώρον άδωρον. Η αξιολόγηση για να είναι σωστή θα πρέπει να συνοδεύεται και από επαίνους αλλά και από πολλές απομακρύνσεις όσοι φέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά τους που ανέφερα. Και πιστεύω πως θα γίνει μόνο για το θεαθήναι..Δυστυχώς.

Παράσιτο ΔΥ

Φαντάζομαι όσοι συνάδελφοι ΚΟΠΡΗΤΕΣ αξιολογήθηκαν βαθμολόγησαν τον εαυτό τους με Άριστα και οι προϊσταμένη επιβεβαίωσαν την βαθμολογία.

Αξιολογησεις = Απολυσεις

Αυτη ειναι η αληθεια και αυτο ζητουν οι τοκογλυφοι του ΔΝΤ και της ΕΕ. Μειωση δαπανων σημαινει ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ οποτε αργα η γρηγορα καποιοι θα παρουν τα παπουτσια στο χερι.....

Δ.Υ.-EΦΟΡΙΑΚΟΣ-ΡΑΜΠΟ-ΣΥΡΙΖΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ''ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ'' ΤΟΜΕΑ. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ.

Μπάρμπα Μυτούσης

Αφού σάπισαν σε ένα σάπιο δημόσιο, ήρθαν οι σάπιοι να διατάξουν αξιολόγηση. Και τώρα κάποιοι μπετόβλακες προϊστάμενοι θα ξεχωρίσουν τους λουφαδοαραχτάκηδες από το τεμπελοαναγωγοσαπάκηδες... Όποιος έχει μπει σε Υπουργείο ξέρει....

Νίκος

Ακριβώς. Σημασία έχει το πώς γίνεται μία αξιολόγηση.

Πολλα

με ενοχλούν σ αυτή την κυβέρνηση. Ο βίαιος εξισλαμισμός, η πλήρης μπαχαλοποίηση των πάντων, η απαξίωση και φτωχοποίηση των Ελλήνων, η ατιμωρησία, η ανομία, η κυριαρχία και επιβράβευση της αμορφωσιάς , η ισοπέδωση των αξιών, η αποθέωση των σκουπιδιών και η μαγκιά του να εισαι το απόλυτο τίποτα αλλα να εχεις άποψη για τα πάντα και πολλα πολλα αλλα. Πάνω απ ολα ομως σιχαίνομαι τη γλοιωδιλα που αποτυπώνεται τόσο τέλεια στα πρόσωπα των σύριζαιων.

Σωτηρία

Συμφωνώ απόλυτα.

ΕΧΑΘΗΚΕΣ

H τραγικότητα σου δεν έχει όρια έφτασες τέρμα.

Εστίαση στα πραγματικά εγκλήματα

Με το να αναφέρεστε σε φαντασιακό και παρανοϊκό βίαιο εξισλαμισμό (που φυσικά δεν ισχύει) δίνετε τεράστια ελαφρυντικά στον ΣΥΡΙΖΑ! ουσιαστικά τον αθωώνετε με να τον κατηγορείτε για κάτι που είναι μόνο στη φαντασία σας! Το τεράστιο αδίκημα που διαπράττουν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ - και είναι πραγματικό - είναι η διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης και της διακίνησης, κυρίως τον πρώτο χρόνο που πήρε την εξουσία! θεωρούσαν τα σύνορα και την εφαρμογή του νόμου ως κάτι το αστικό και περιττό! αυτό είναι το έγκλημα! Όχι απλώς άφησαν τα σύνορα της χώρας και της ΕΕ απροστάτευτα (έφτασαν να προστατεύουν τελικά τα σύνορα της Ευρώπης η Αλβανία, η πΓΔΜ και η Βουλγαρία), ενώ η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ άφηνε το 2015 τελείως ελεύθερους - χωρίς καμιά αναστολή - όποιους έμπαιναν παράνομα στη χώρα, μέχρι που έβαζε και λεωφορεία για τα βόρεια σύνορα! αυτό ήταν πραγματικό έγκλημα κατά της νομιμότητας, όχι φαντασιακό.

Χαρτιά της πλάκας όπως τα πόθεν έσχες της Βουλής;

Η αξιολόγηση φαίνεται να βασίζεται σε φόρμες που συμπληρώνονται σε χαρτί, αντί να υπάρχει πρόβλεψη για ηλεκτρονική συμπλήρωση και αρχειοθέτηση σε databases. Τι είναι αυτά εν έτει 2017; θυμίζουν και τα Πόθεν Έσχες της Βουλής. Ενώ όλοι οι φορολογούμενοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονικές δηλώσεις που επιτρέπουν διαχρονικές συγκρίσεις και αναλύσεις κατά άτομο, ...οι Βουλευτές χρησιμοποιούσαν, τουλάχιστον ως πρόσφατα, χειρόγραφα χαρτιά της πλάκας. Τα ίδια και οι φόρμες αξιολόγησης...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anasta

«Επιζητούμε συνέχεια των διαπραγματεύσεων, μέσα από την καθιερωμένη και συμφωνημένη διαδικασία, στο πλαίσιο των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και με δεδομένο το πλαίσιο Γκουτέρες», τόνισε ο Κύπρος πρόεδρος

18701808

Δεν απαντά αν είχε ζητήσει ο ίδιος την ασφαλιστική ενημερότητα του 2010, που βρέθηκε στα χέρια του Δημήτρη Τρίπρα, ούτε για το αν γνώριζε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το πιστοποιητικό ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα το 2012

75
tsipras-gravata_main01

Υστατη επικοινωνιακή μάχη της κυβέρνησης - Προγραμματίζουν πανηγυρικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ - Απερρίφθη πρόταση για πανυγηρική τελετή στην Πνύκα  και σκέφτονται τώρα το Καστελόριζο - Ψάχνουν δωράκια με παροχές, «ψίχουλα» μπροστά στον επερχόμενο φορολογικό Γολγοθά

155