Μητσοτάκης: «Θα βγάλουμε τη χώρα από το βάλτο της κρίσης και τη λάσπη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ»

Μητσοτάκης: «Θα βγάλουμε τη χώρα από το βάλτο της κρίσης και τη λάσπη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ»

Στην επικαιρότητα των σκέψεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο Μενίδι στην επέτειο των 43 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Δεν ζητάμε την ψήφο των πολιτών για να φύγει μια κακή και ηθικά απαξιωμένη κυβέρνηση. Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών για να αλλάξουμε όλα όσα πρέπει, όλα όσα χρειάζεται η χώρα μας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
, Κυριάκος Μητσοτάκης,
μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στο Μενίδι για τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Είμαστε έτοιμοι. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη. Έχουμε και το σχέδιο και τη βούληση και τους ανθρώπους για να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με αφορμή τη συμπλήρωση 43 χρόνων από την ίδρυση του κόμματός του, στις 4 Οκτωβρίου 1974, έκανε ειδική μνεία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Διάβασε, συγκεκριμένα, απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος σύμφωνα με το οποίο: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με την λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».Και επισημαίνοντας την «επικαιρότητα», όπως είπε, της σκέψης του ιδρυτή της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:  «Οι ρίζες μας στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές. Και οι αξίες μας πιο επίκαιρες από ποτέ. Ελευθερία, υγιής πατριωτισμός, αλληλεγγύη, αξιοκρατία. Πίστη στους Έλληνες. Πάνω απ’ όλα πίστη στη δημιουργική δύναμη του λαού μας».Με αφορμή, εξάλλου, την επέτειο της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, ο αρχηγός της θέλησε, όπως είπε, να απευθύνει «ξανά ένα κάλεσμα σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: Ελάτε μαζί μας. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα. Δεν μας νοιάζει από ποιο πολιτικό χώρο έρχεστε. Δεν μας απασχολεί τι ψηφίσατε στο παρελθόν. Αρκεί να θέλετε να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να μοιράζεστε μαζί μας τις κοινές μας αξίες και τα κοινά μας οράματα». 
Η Νέα Δημοκρατία, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι ένα ανοιχτό Κόμμα. Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλαιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και αλαζονείας, δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να διχάζουμε. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες. Για να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Θα βγάλουμε τη χώρα από το βάλτο της κρίσης και τη λάσπη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Θα φέρουμε δουλειές, ευκαιρίες και πάνω απ’ όλα ασφάλεια για τους πολίτες της. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα». Περιοδεία σε Σέρρες και Κιλκίς

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί το εργοστάσιο μονωτικών υλικών FIBRAN, στην Τερπνή Σερρών. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ). Επίσης, θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στον ποταμό Στρυμόνα και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα της Βυρώνειας, όπου θα έχει συνάντηση με εκτροφείς βουβαλιών. Και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το χωριό Άνω Πορόια.

Στις 20:00, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στη 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή θα επισκεφθεί την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ) και τη βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL. Αμέσως μετά, θα ξεναγηθεί στα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς και στη συνέχεια  θα μεταβεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους.

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Απορία

Αφού ήταν να την βγάλετε από τον βάλτο της κρίσης, γιατί την βάλατε εσύ, το κόμμα σου και τα πασόκια? Σε δουλειά να βρισκόμαστε και να ταλεπωρούμε και τον κόσμο? Ρωτώ.

Οι ιδιοκτήτες

Με ανανέωση της Ελλάδας εννοεί ο κούλης και οι ΝΔούλοι την επιστροφή της Ελλάδας στην αποκλειστική δικαιοδοσία της ΝΔ. Για τον κούλη και τους λοιπούς ΝΔούλους δεν είναι η ΝΔ ένα κόμμα στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα ιδιοκτησία της ΝΔ. Όταν λοιπόν λέει ο κούλης να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση, (στην οποία αυτοί οι ίδιοι τα τελευταία 40 χρόνια την ρίξανε), εννοεί να παραδώσουμε την Ελλάδα πάλι στους νόμιμους ιδιοκτήτες της, τους ΝΔούλους και να τιμωρήσουμε σκληρά όλους όσους αμφισβήτησαν την νομιμότητα αυτής της ιδιοκτησίας. Δεν έχετε πάρει όμως χαμπάρι ότι το ξυπνητήρι ΚΡΙΣΗ ξύπνησε πάρα πολύ κόσμο και όλοι πλέον οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θέλουν την πατρίδα τους και την και την κλεμένη ζωή τους πίσω. Όλα αυτά όμως τελικά δείχνουν ότι η εγκληματική νοοτροπία των τελευταίων 40 χρόνων αυτών των ανθρώπων δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό! Πως να τους εμπιστευθείς, έστω και ένα ψήφο!

@

κουλη αυτα που λες να τα ακουν καποιοι . οπως ο αδωνης που καποτε ειχε πει οτι οποιος ψηφιζει πασοκ και Ν.Δ. Ψηφιζει και ΨΕΥΤΕΣ και κλε.... η οτι η μεταπολυτευση πηρε μια οικονομεια κουκλα απο τη χουντα το 1974 και την οδηγησε το 2010 στη χρεοκοπεια της χωρας Και οτι κουλη μετα το 1974 ο κωνσταντ, καραμανλης εφερε της μαζικες κρατηκοποιησης στη χωρα

Ετος ανανεώσεων

χθες διαλαλούσε ότι θα ανανεώσει την ΝΔ, σήμερα ότι θα ανανεώσει την Ελλάδα. Τώρα κατάλαβα το σχέδιο, μιλάμε για φοβερή έμπνευση! Ποιό είναι: Αφήνουμε την ΝΔ να εξελιχθεί (αν και ήταν πάντα) σε ένα αισχρό και καταστρεπτικό κόμμα ημετέρων και πελατών, το οποίο αναπόφευκτα καταστρέφει την Ελλάδα. Έτσι έρχεται το έτος 2017/2018 ο κούλης, ως ο μέγας σωτήρ, να τις ανανεώσει και της δύο, ΝΔ και Ελλάδα. Ποιός ο κούλης! (Ακολουθεί ΤΟ γέλιο).

ρε ζωα ......

ο Τσιπρας και ο Καμμενος είναι καλυτεροι. Τουβλα. Σκαστε και πληρωστε τους φόρους που σας βαλανε και που θα εκοβαν και μετα τα λέμε. Υπομονη όμως , το αγγουράκι θα το φάτε καλά απο τον Κουλη. Ερχεται.......

μετά

από το γέλιο της αρκούδας πάλι για το νέο αυτό αστείο σου να ρωτήσω, πως ρε σαχλαμάρα θα την βγάλεις από την κρίση, αφού το κόμμα σου (βέβαια και εσύ μαζί) την έριξε στη κρίση, θα σ αφήσει να την βγάλεις?? Και αν είναι να την βγάλεις, τότε γιατί κάνατε 40 χρόνια τον κόπο να την βάλετε. Επίσης για να βγάλει κάποιος την χώρα από την κρίση χρειάζεται προσόντα και τόλμη για δύσκολες αποφάσεις, εφαρμογή δύσκολων μέτρων, σοβαρές μεταρρυθμίσεις σε κράτος, κοινωνία, νοοτροπία και εσύ το μόνο προσόν που έχεις είναι να γκουρλώνεις τα μάτια και να χαιρετάς κούκλες στις βιτρίνες. Αντε ρε φύγε από δω, ή μάλλον μείνε μέχρι να την ξετινάξεις τελείως την ΝΔ και μετά φύγε! !

Βέρτης

Είναι σαν τις ύαινες που είναι έτοιμες να κατασπαράξουν και πάλι το σώμα της γονυπετούς ακόμα Ελλάδας που είναι έτοιμη για να ξανασταθεί στα πόδια της από τις τεράστιες δαγκωματιές που τις έριχναν με τον άλλο συνεταίρο της το ΠΑΣΟΚ επί 40 χρόνια τώρα, μέχρι που την παρέλυσαν από δυνάμεις και την ξάπλωσαν χαμαί με τεράστια αφαίμαξη που της έκαναν. Και ήρθαν οι πρώτες βοήθειες από βορρά για να την βοηθήσουν να σηκωθεί κάπως από τις πληγές της αλλά και που της είπαν: θα σε σηκώσουμε από κατάχαμα, είσαι σε καλά χέρια στον τόπο σου τώρα που έχουν και την κύρια φροντίδα σου, θα σου γιατρέψουμε αρκετά τις πληγές σου από τις ύαινες που σε κατασπάραξαν επί δεκαετίες αλλά θα σε προσέχουμε κι εμείς για κάμποσο ακόμα μέχρι να μπορέσεις να σηκώσεις ψηλά τα χέρια σου και να αρχίσεις να περπατάς μόνη σου, με τις δικές σου πλέον δυνάμεις. Αλλά οι ύαινες σήμερα καιροφυλακτούν και απειλούν και πάλι να την κατασπαράξουν για να χορτάσουν και πάλι από το σώμα της και να ρουφήξουν ως σφόδρα εθισμένοι με βουλιμία ξανά το αίμα της. Μόνο ο λαός που είναι γύρω της και γνωρίζει τι εστί ύαινες του παρελθόντος , μόνο αυτός μπορεί να την προστατέψει με την ψήφο του προς τον Μέγα Αλέξη, το ζορό της ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής και ουδείς άλλος. Και αυτός ο λαός είναι αποφασισμένος και πάλι να μην ξαναεπιτρέψει στις ύαινες του παρελθόντος να ξαναρίξουν αλύπητες δαγκωματιές και ρουφηξιές αίματος από την αγαπημένη μας Ελλάδα που βρίσκεται πλέον σε ανάνηψη υπό την επίβλεψη του μεγάλου ηγέτη, που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας.

Ενδιαφέρον

φίλε Βέρτη, έχει ενδιαφέρον η ποιητική διάσταση μέσα από την οποία βλέπεις την όλη κατάσταση, κατάσταση δυστυχώς τραγική για την χώρα και τους πολίτες, με υπαιτιότητα των αισχρών κομμάτων του παρελθόντος ΝΔ και πασοκ.

πείτε το ξεκάθαρα.

Κούλη για να δεις ότι πρωθυπουργός δεν πρόκειται να γίνεις ούτε στη δευτέρα παρουσία διάβασε τα πρωτοσέλιδα σήμερα στις φανατικές προς εσένα εφημερίδες σουΕλεύθερη ώρα" και 'Δημοκρατία".Είστε φανατικοί νοσταλγοί του παρελθόντος και περιμένετε να εφαρμόσετε φασιστικές μεθόδους διακυβέρνησης εξοντώνοντας τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Αυτά τα πρωτοσέλιδα να τα λέτε στα τηλεπαράθυρα, γιατί κρύβεστε, πίσω από τις γραβάτες σας; πείτε ξεκάθαρα στο λαό ότι θέλουμε χουντικές μεθόδους και ότι θα εκτελέσουμε οικογενειακώς τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πείτε το στον ελληνικό λαό ευθαρσώς, γιατί κρύβεσθε, τι φοβάστε και δεν το λέτε; Ως υποκρυπτόμενη και μελλοντική χούντα γιατί δεν το λέτε; Γιατί το γράφετε μόνο στα πρωτοσέλιδά σας; Πείτε το ντε ξεκάθαρα στην τηλεόραση, όπως και στα πρωτοσέλιδά σας, γιατί κρύβεστε στην τηλεόραση στις τηλεοπτικές συζητήσεις; ..

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!!

Αρδίζογλου Κ.

Θα μεταφέρει κόσμο από την Αθήνα για να φαίνεται ότι τον υποδέχτηκαν κάποιοι, γιατί οι ξεχασμένοι επί δεκαετίες ντόπιοι από την παράταξή του δεν θα του κανουν την τιμή να τον συναντήσουν.Αυτοί πήραν στροφή και θα ξαναψηφίσουν Αλέξη Τσίπρα. Καταλαβαίνουν άριστα τον λαοπλάνο που αυτή τη φορά πάει να τους παραπλανήσει, όπως και προγενέστεροί του της παράταξής του , για να τον ψηφίσουν...Τον ξέρουν πολύ καλά τι φατσούλα είναι από τότε που ήταν υπουργός. Ας μείνει με τους περιφερόμενους όπου θα πάει.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΠΑΕΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ...

Τάσος

Σιγά μη γινει ποτέ πρωθυπουργός ο στοκος...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

boutaris

Ο κ.Μπουτάρης -μέσω γραπτής ανακοίνωσης- τονίζει πως "οι θέσεις μου για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας και τα Βαλκάνια είναι επίσης διαχρονικά γνωστές. Δεν περιμένω βέβαια η κατάσταση στην πόλη να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη ούτε οι θαυμαστές και υπηρέτες του σκληρού καθεστώτος Παπαγεωργόπουλου να αποκτήσουν ξαφνικά ιστορική συνείδηση

14
theresa_may1

«Η φιλία μας άρχισε πριν από πολλούς αιώνες και σήμερα είναι πιο ισχυρή από ποτέ», τονίζει η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, ενόψει της συνάντησής της με τον Αλέξη Τσίπρα,

1
fotisk

«Είναι ψηφισμένο η μείωση των συντάξεων... αλλά εκείνο που θέλω να κρατήσετε, είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει να εξισορροπήσει όλα τα μεγέθη», ανέφερε  ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας

6