Μανιάτης: Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα δεδηλωμένης

Μανιάτης: Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα δεδηλωμένης

Ζήτημα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση έθεσε ο Γ. Μανιάτης, με αφορμή την απόσυρση από τον υπουργό Δικαιοσύνης τροπολογίας για τη μουσουλμανική μειονότητα, λόγω διαφωνίας των ΑΝΕΛ

Μανιάτης: Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα δεδηλωμένης
«΄Η η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη ή όχι, εμείς δεν πρόκειται πλέον να στηρίξουμε τις τυχοδιωκτικές συμπεριφορές της» επεσήμανε. Διευκρίνισε ωστόσο πως η ΔΗΣΥ «από θέση αρχής στηρίζει όλες τις αποφάσεις για τα δημοκρατικά δικαιώματα.»

Ήταν απόφαση της ΔΗΣΥ με την οποία συμφώνησαν η ΝΔ και το Ποτάμι να μη στηρίξουμε την τροπολογία τόνισε για να διαμηνύσει πως «ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι το ίδιο πρόσωπο» αλλά ο καθένας απευθύνεται «στο δικό του ακροατήριο».

Χαρακτήρισε δε «καραγκιοζιλίκια και σχιζοφρένεια» το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει στη Βουλή νομοθέτημα χωρίς να τα έχουν βρεί μεταξύ τους στην κυβέρνηση. «Πρόκειται για κακοπαιγμένο θέατρο \, Τσίπρας –Καμμένος είναι το ίδιο πρόσωπο, με διαφορετικά προσωπεία και διαφορετικά ακροατήρια» επεσήμανε.

Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ως αντιπολίτευση καταψήφιζε τα πάντα, ακόμη και το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών στο οποίο θα εισρέουν το 75% των εσόδων από τους υδρογονάνθρακες, για να το υιοθετήσει πρόσφατα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης