Κεντροαριστερά: Επιμένει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία ο Γιώργος Καμίνης

Κεντροαριστερά: Επιμένει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία ο Γιώργος Καμίνης

«Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας» επισημαίνει σε γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων

Κεντροαριστερά: Επιμένει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία ο Γιώργος Καμίνης
«Το να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής ηλεκτρονικά, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης και προσθέτει: «Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας».

Απαντώντας στο non paper της Χαριλάου Τρικούπη ο δήμαρχος της πρωτεύουσας θέτει το ερώτημα «αν δεν αλλάξουμε τις κατεστημένες δομές και συνήθειες, πως θα αλλάξουμε τη χώρα»;

Και χρησιμοποιεί το ίδιος επιχείρημα με το ΠΑΣΟΚ, με διαφορετική όμως κατάληξη: «Το κύρος και η αξιοπιστία της επιτροπής Αλιβιζάτου μαζί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δύο γεγονότα πρωτόγνωρα για την πολιτική στην Ελλάδα. Καθιστούν τις εξελίξεις στη
δημοκρατική παράταξη καινοτόμες και μοναδικές. Θα τις διαφυλάξουμε».
Κλείσιμο



Ο δήμαρχος Αθηναίων  και με τους νέους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ο κ. Καμίνης συζήτησε με τους νέους τις εξελίξεις στη δημοκρατική παράταξη, τις πρωτοβουλίες που ο δήμαρχος Αθηναίων έχει αναλάβει για την ανοιχτή διαδικασία και με ηλεκτρονική ψηφοφορία και την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στις εκλογές.

Συζητήθηκαν επίσης τοπικά και ευρωπαϊκά ζητήματα με άξονα τη διεθνή αναγνώριση των πρωτοβουλιών του κ. Καμίνη για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και την ασφαλή λειτουργία της πόλης, με τον δήμαρχο Αθηναίων να παροτρύνει τους νέους για ακόμα περισσότερες δράσεις που ενισχύουν τον ρόλο του ενεργού πολίτη. "Αυτό είναι που χρειάζεται η κοινωνία, αυτό είναι που χρειάζεται η Ελλάδα" είπε στους PES Activistis Greece, ο Γιώργος Καμίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης