Κεντροαριστερά: Συνάντηση Μανιάτη- Αλιβιζάτου

Κεντροαριστερά: Συνάντηση Μανιάτη- Αλιβιζάτου

Επιμένει στην ηλεκτρονικής ψηφοφορία ο βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα

Κεντροαριστερά: Συνάντηση Μανιάτη- Αλιβιζάτου
«Η παρουσία του κ. Ν. Αλιβιζάτου και όλων των μελών της Επιτροπής του είναι η καλύτερη εγγύηση ότι το εγχείρημα της ανανέωσης της Προοδευτικής Παράταξης θα είναι πετυχημένο» δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της συνάντησής τους ο Γιάννης Μανιάτης.

«Αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών, που ζητούν χωρίς περιορισμούς στη συμμετοχή, την ενημέρωση και τη διαφάνεια, διαδικασίες που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα των νέων» συνέχισε και προσέθεσε:

«Κατέθεσα στον κ. Ν. Αλιβιζάτο τις ακόλουθες 3 προτάσεις, τις οποίες είχα δημόσια ανακοινώσει στη συνέντευξή μου της Πέμπτης 31ης Αυγούστου κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου:

Κλείσιμο
1.      Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η διενέργεια ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είτε με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, για την απρόσκοπτη συμμετοχή στην ψηφοφορία όλων όσων το επιθυμούν και ιδιαίτερα των νέων, αλλά και του απόδημου Ελληνισμού.

2.      Διενέργεια debates  με κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων κατά το δυνατόν και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, για άμεσο διάλογο με τους πολίτες σε όλη τη χώρα και ουσιαστική συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια για τη νέα Προοδευτική Παράταξη.

3.      Οργάνωση 2 ανοιχτών θεματικών συζητήσεων για κορυφαία θέματα της χώρας, όπως π.χ.: α) την ανεργία, σε περιοχή με οξύ πρόβλημα, όπως π.χ. στη Δυτ. Αθήνα και β) τη στήριξη των επενδύσεων, σε χαρακτηριστική περιοχή, όπως π.χ. στα Μεταλλεία Χαλκιδικής.

Η διαδικασία είμαι βέβαιος ότι θα είναι υποδειγματική, θα αποκαθιστά τη χαμένη αξιοπιστία της πολιτικής και θα προτάσσει ένα νέο πολιτισμό που αντικατοπτρίζει τη διαφάνεια και αντιπροσωπεύει τη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στους Έλληνες πολίτες εντός κι εκτός της χώρας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης