Κούλογλου για Βαρουφάκη: «Τελικά ήταν ο σπιούνος στο δωμάτιο»

Κούλογλου για Βαρουφάκη: «Τελικά ήταν ο σπιούνος στο δωμάτιο»

«Πιστεύω πως αυτό που γίνεται τώρα είναι εξαιρετικά ανήθικο - Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Action24

Κούλογλου για Βαρουφάκη: «Τελικά ήταν ο σπιούνος στο δωμάτιο»
Σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Ενήλικοι στο δωμάτιο» εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας “σπιούνος στο δωμάτιο” και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, «Ενήλικοι στο δωμάτιο» (Adults in the Room).

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Tonight» του Αντώνη Λιάρου στο κανάλι Action 24, ο Στέλιος Κούλογλου δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για όσα αναφέρονται περί μυστικών μαγνητοφωνήσεων από τον πρώην υπουργό, είπε ότι αυτές είναι ανήθικες πρακτικές ενώ σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ότι θέλει να είναι διαρκώς στην επικαιρότητα. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης ότι ήταν λάθος η τοποθέτηση του στο Υπουργείο οικονομικών.
Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε: 

«Καταρχήν ο κ. Βαρουφάκης θέλει να είναι στη δημοσιότητα. Ήταν στη δημοσιότητα ως υπουργός Οικονομικών, θέλει να είναι τώρα στη δημοσιότητα και αν θέλει να περάσει η υπόθεση από εξεταστική επιτροπή και ο ίδιος από ειδικό δικαστήριο πάλι θα το ήθελε, γιατί έτσι θα είναι στη δημοσιότητα. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Ήταν λάθος η υπουργοποίηση Βαρουφάκη; Αναμφισβήτητα. Πιστεύω όμως, πως αυτό που γίνεται τώρα είναι εξαιρετικά ανήθικο. Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους ή τις αναμνήσεις τους από κρίσιμες περιόδους, αλλά αφού αυτές οι περίοδοι έχουν λήξει, όχι ενώ ακόμη συνεχίζονται. Και πολύ περισσότερο, όταν αποδεικνύεται ότι μαγνητοφωνούσαν μυστικά συναντήσεις. Θεωρώ ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας “σπιούνος στο δωμάτιο” και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, “ενήλικοι στο δωμάτιο”. Και δυστυχώς, ούτε η αντιπολίτευση ούτε τα ΜΜΕ κατακρίνουν αυτή την ανήθικη συμπεριφορά, αλλά απλώς την αξιοποιούν πολιτικά.
Κλείσιμο
Δείτε το video με τις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου στην  εκπομπή Tonight του Αντώνη Λιάρου στο Action 24 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης