Ξεχωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για Eurogroup και Κυπριακό

Ξεχωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για Eurogroup και Κυπριακό

Αύριο με Θεοδωράκη και Λεβέντη - Την Τρίτη με Κουτσούμπα, Γεννηματά, Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση

Ξεχωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για Eurogroup και Κυπριακό
Τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κυριάκου Μητσοτάκη για «ταχεία ανάρρωση» δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης
, ο οποίος πήρε το απόγευμα του Σαββάτου εξιτήριο από το θεραπευτήριο στο οποίο υπεβλήθη την Τετάρτη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.  

Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης τηλεφώνησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του και αναμένεται να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντα του τις επόμενες ημέρες. Από τις σύντομες συνομιλίες που είχαν δεν έλειψε και η ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες εξελίξεις.  
Κλείσιμο

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έκανε γνωστή στον επικεφαλής του Ποταμιού την πρόθεσή του να έχει χωριστές κατ' ιδίαν συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσεις τόσο για τα αποτελέσματα του τελευταίου Eurogroup όσο και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αύριο, Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και ακολούθως στις 7 θα δει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ο πρωθυπουργός την Τρίτη θα ξεκινήσει τις επαφές του στις 11 το πρωί, όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 12 θα προσέλθει στο Μαξίμου η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός θα ολοκληρώσει τις συναντήσεις του, ενημερώνοντας τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης