Γεωργιάδης και Κατσιαντώνης «επιβεβαιώνουν» ότι δέχτηκαν πρόταση να πάνε... «Survivor»

Γεωργιάδης και Κατσιαντώνης «επιβεβαιώνουν» ότι δέχτηκαν πρόταση να πάνε... «Survivor»

Διαβάστε τι έγραψαν οι δύο βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων στο Facebook για το «αποκλειστικό» του protothema.gr

Γεωργιάδης και Κατσιαντώνης «επιβεβαιώνουν» ότι δέχτηκαν πρόταση να πάνε... «Survivor»
Το... αποκλειστικό δημοσίευμα του protothema.gr για την διακομματική αποστολή Ελλήνων βουλευτών στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», επιβεβαιώνει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής γράφει συγκεκριμένα: 
Κλείσιμο

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του ΣΚΑΙ για τη συμμετοχή μου στο Survivor.

Θεωρώ ότι μέσα από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού, θα καταφέρω να αναδείξω τον τρόπο που επιβιώνουμε οι Έλληνες πολίτες από τις κυβερνητικές αποφάσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στόχος μου είναι να πείσω την ανίκανη κυβέρνηση και την εγωιστική και φιλόδοξη αντιπολίτευση που πιστεύει στους μεσσίες, ότι μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της επιβίωσης. Το άθλημα είναι ομαδικό κύριοι!

Αναφορικά με τον συνάδελφο George Katsiantonis, θέλω να σας ενημερώσω ότι αρνήθηκε τη συμμετοχη του, καθώς θα φύγει για τις ΗΠΑ όπου θα ιδρύσει κίνημα και θα αφοσιωθεί στην υποστήριξη του πλανητάρχη Τραμπ».

Το δημοσίευμα «επιβεβαίωσε» επίσης, με ανάρτησή στη δική του σελίδα στο Facebook, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Είμαι σε δίλημμα.....Δελεαστικόταση η πρόταση του ΣΚΑΙ αλλά είχα σήμερα πρόταση και από τη NASA να ταξιδέψω στις 20 Απριλίου με τον πασίγνωστο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν και τη σύζυγο μου που είναι γεωπόνος...στο διάστημα, προκειμένου να κάνουμε εργασίες για το πρώτο φυτώριο σε πλανήτη εκτός γης....

Θα έχω έτσι και την ευκαιρία να δω πως είναι η ζωή εκεί...μπας και γλυτώσουμε....στέλνοντας την "επιτυχημένη" κυβέρνηση μας...στο διάστημα....

Αν δεν πάω πάντως στο Survivor....το σίγουρο είναι ότι θα μεσολαβήσω για τον συνάδελφο Marios Georgiadis ώστε να υπάρξει άθλημα windsurf....και να πάρουμε όλες τις νίκες!!!

Survivor....η διάστημα;;;;Μεγάλο το δίλημμα....Οπως και νάχει ξεκινάω εκπαίδευση....Καλό Μήνα σε όλους !!!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης