Survivor: Στέλνουν βουλευτές στον Άγιο Δομινίκο μετά την καταγγελία Νικολόπουλου!

Survivor: Στέλνουν βουλευτές στον Άγιο Δομινίκο μετά την καταγγελία Νικολόπουλου!

Διακομματική αποστολή θα μεταβεί στο νησί που γίνονται τα γυρίσματα του παιχνιδιού - Τα μέλη της θα ζήσουν για μία εβδομάδα μαζί με τους παίκτες, θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα και στη συνέχεια θα υποβάλουν αναφορά για το αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας - Αυλωνίτου, Κικίλιας, Λοβέρδος, Μαυρωτάς και οι άλλοι επτά που θα συμμετάσχουν

Survivor: Στέλνουν βουλευτές στον Άγιο Δομινίκο μετά την καταγγελία Νικολόπουλου!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που «σπάει» κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Μετά την ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, στην Βουλή, με την οποία χαρακτήριζε «απάνθρωπες» και «ακραίες» τις συνθήκες διαβίωσης στο παιχνίδι και ρωτούσε εάν υπάρχει πρόνοια για το -απευκταίο- σενάριο σοβαρού τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου ενός παίκτη, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να στείλει διακομματική επιτροπή βουλευτών στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία στις συνθήκες, υπό τις οποίες διαβιούν και αγωνίζονται οι παίκτες των «Διάσημων» και των «Μαχητών».

Σε συνεννόηση με τον ΣΚΑΪ και την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού επιβίωσης, η Βουλή θα στείλει αντιπροσώπους της στο νησί που γίνονται τα γυρίσματα, καθώς, ήδη, πολλοί νομοθέτες διατυπώνουν την άποψη ότι δεν τηρούνται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας, γεγονός που αποδεικνύεται και από το πολύ πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι παίκτες των «Μαχητών», κατά το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι ποιοι θα είναι οι βουλευτές που θα κληθούν να εγκαταλείψουν, για μία εβδομάδα, τα έδρανα, και να μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο, για να «επιβλέψουν» τον τρόπο διεξαγωγής του ριάλιτι, αλλά και για να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα οι ίδιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου, η απόφαση, μετά το τροχαίο των παικτών στο νησί, είναι τα αγωνίσματα να είναι πιο ήπιας μορφής, κι έτσι οι βουλευτές δεν θα δυσκολευτούν να συμμετάσχουν σε αυτά. Κριτήριο, άλλωστε, για την επιλογή των βουλευτών που θα μεταβούν στο νησί, θα είναι τόσο η φυσική τους κατάσταση όσο και ο πρότερος... αθλητικός τους βίος.

Κλείσιμο
Ήδη, οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις έγιναν και τα ονόματα που ακούγονται είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ

1. Πέτρος Κωνσταντινέας: Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διεθνής διαιτητής της FIFA (2012) ήταν η πρώτη, προφανής επιλογή από το κυβερνών κόμμα, καθώς ο ίδιος είναι και ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.



2. Ελένη Αυλωνίτου: Έχοντας ξεκινήσει την κολύμβηση από την τρυφερή ηλικία των δέκα ετών, η κυρία Αυλωνίτου διαθέτει ένα βιογραφικό πλούσιο σε διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, το 1972. Η ίδια φέρεται να έχει ήδη πει το «ναι» για το ταξίδι-πρόκληση στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ήταν και από τα πρώτα μέλη της Βουλής, που είχαν εκφράσει ενστάσεις για την ώρα προβολής του «Survivor», αλλά και ερωτήματα για τις συνθήκες ασφάλειας στο παιχνίδι.



3. Γιώργος Ψυχογιός: Ο βουλευτής Κορινθίας έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ έπαιξε και με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου στην Δ' Εθνική, την σεζόν 2009-2010. Παράλληλα, κατά πληροφορίες, συνδέεται με μακρά φιλία με τον Λάμπρο Χούτο, γεγονός που φαίνεται ότι είναι αρκετό, για να του εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.



ΝΔ

1. Βασίλης Κικίλιας: Με θητεία 14 χρόνων στο επαγγελματικό μπάσκετ και έχοντας φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, αλλά και των Εθνικών ομάδων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα μπει στο αεροπλάνο για το νησί του «Survivor».



2. Άννα Καραμανλή: Πρώην Βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις μήκος, η βουλευτής της Β' Αθηνών φέρεται να ήταν μεταξύ των πρώτων, που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στην διακομματική αποστολή της Βουλής, που θα πάει στο «Survivor».



Δημοκρατική Συμπαράταξη

1. Ανδρέας Λοβέρδος: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα «αναγκαστεί» να βγάλει για μία εβδομάδα το... κοστούμι του βουλευτή και να λάβει μέρος στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Ως ενεργό μέλος της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, θεωρείται ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.



Ποτάμι

1. Γιώργος Αμυράς: Έντονα πολιτικοποιημένος, συνδεδεμένος με κοινωνικές δράσεις και κινήματα πόλης, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και από τους πρωτεργάτες του ποδηλατικού κινήματος στην Ελλάδα, καθώς και αθλητής στίβου στα 1.500 και 5.000 μέτρα κατά το παρελθόν, ο βουλευτής της Β' Αθηνών βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.



2. Γιώργος Μαυρωτάς: Με συμμετοχές σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οκτώ Πανευρωπαϊκά, αλλά και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα (FINA CUP), ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών έχει ήδη «τσεκάρει» το εισιτήριό του για το «Survivor».



Ανεξάρτητοι Έλληνες

1. Δημήτρης Καμμένος: Ο βουλευτής της Β' Πειραιά έχει δημοσίως θέσει το ζήτημα των συνθηκών ασφαλείας στο «Survivor» και θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, κατά πόσον τηρούνται οι κανόνες.



Ένωση Κεντρώων

1. Μάριος Γεωργιάδης: Ο βουλευτής της Α' Αθηνών έχει μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ, με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά ακόμα και σήμερα. Του έχει γίνει πρόταση να μετάσχει στο παιχνίδι και αναμένεται να την κάνει αποδεκτή.



2. Γιώργος Κατσιαντώνης: Ο Λαρισαίος βουλευτής με την έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα αναμένεται να αποδεχθεί εξίσου δραστήριος και στον... στίβο μάχης του «Survivor», καθώς έχει ήδη πει το «ναι», προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.



Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστό εάν στο νησί του «Survivor» θα ταξιδέψουν και οι 11 προαναφερθέντες βουλευτές ή εάν θα υπάρξουν «διαρροές». Άγνωστο παραμένει εάν στο αεροπλάνο θα ταξιδέψει μαζί τους και ο ίδιος ο ερωτών βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, η διακομματική αποστολή της Βουλής αναμένεται να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Απριλίου, και να παραμείνει στο νησί μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 12 του μηνός.

Όταν τα μέλη της επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα δώσουν «αναφορά» στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και, από κει και πέρα, θα αποφασιστεί εάν το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα παρέμβει και θα λάβει μέτρα για το παιχνίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης