Αινιγματικές δηλώσεις Μοσκοβισί για εκλογές στην Ελλάδα

Αινιγματικές δηλώσεις Μοσκοβισί για εκλογές στην Ελλάδα

«Όταν θα υπάρξουν εκλογές στην Ελλάδα θα συνεργαστώ με τη νέα κυβέρνηση», δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος προσερχόμενος στο Eurogroup

Αινιγματικές δηλώσεις Μοσκοβισί για εκλογές στην Ελλάδα
Αιχμή για πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα άφησε στις δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους προσερχόμενος στο σημερινό Eurogroup o  Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιέρ Μοσκοβισί,
επισημαίνοντας ότι, όταν θα υπάρξουν
εκλογές στη χώρα μας, θα συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση. 

Κλείσιμο
Στο ίδιο σημείο μάλιστα ο επίτροπος σημείωσε ότι έχει συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία
στο παρελθόν.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος δεν παρέλειψε ωστόσο στις δηλώσεις του να παρέχει στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, δηλώνοντας πως η ελληνική πλευρά έχει κάνει μεγάλη πρόοδο με τις μεταρρυθμίσεις και πως το πρόγραμμα πρέπει να στεφτεί με επιτυχία.

Ειδικότερα, αποκάλεσε «success story» το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα στήριξης, καθώς εμπεριέχει μεταρρυθμίσεις, στις οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τον Επίτροπο, έχει γίνει μεγάλη πρόοδος.

Στόχος του σημερινού Eurogroup είναι να δοθεί ένα σήμα ότι πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης, προκειμένου οι οικονομικοί παράγοντες να νιώσουν την αναγκαία ασφάλεια για να επενδύσουν στην Ελλάδα, συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Η αβεβαιότητα είναι εχθρός μας», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, επισημαίνοντας ότι από το Eurogroup του 2015 μέχρι σήμερα έχει καλυφθεί πολύς δρόμος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης