Λοβέρδος: Τα μέτρα που έρχονται είναι πολιτικό παιδί του ΣΥΡΙΖΑ

«Να το λουστούν όλο και να μείνουν στη Βουλή πανηγυρίζοντας», ανέφερε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

«Όσο δεν φεύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα είμαστε μπλεγμένοι και θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, ακούγοντάς τους να λένε ότι 'κερδίζουμε', ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα στοιχειώδη, στο ρυθμό ανάπτυξης», δήλωσε μιλώντας στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

"Ο πρωθυπουργός σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου ανακοινώνει άλλους αριθμούς, κι άλλους η ΕΛΣΤΑΤ. Έχουμε κυβέρνηση κομπογιαννιτών, ως προς τους αριθμούς, η οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκούς συσχετισμούς. Ο πολιτικός τους λόγος τους διαχωρίζει από τις υπόλοιπες σοβαρές πολιτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις. Είμαστε εκτός συσχετισμών κι αυτό πληρώνεται ακριβά."
 
"Δεν ξέρω αν θα κλείσει η αξιολόγηση, εδώ μιλάμε για κομπογιαννίτες, ως προς τους αριθμούς. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Όσο καθυστερούν πάντως, ο λογαριασμός ανεβαίνει. Όταν ανέβει παραπάνω απ' όσο θα μπορούσε να ανεχτεί η πολιτική τους εμβέλεια, ίσως τα παρατήσουν και φύγουν, κομπάζοντας ότι νικάνε και βυθίζοντας ταυτόχρονα τη χώρα στην ακινησία.""Η πρότασή μου για το πακέτο μέτρων που έρχεται, είναι "όχι" σε όλα. Δεν μπορεί σε τέτοια κείμενα υψίστης σημασίας να λέμε ναι ή όχι σε κάποια άρθρα. Είναι πολιτικό παιδί του ΣΥΡΙΖΑ, των Τσίπρα-Βαρουφάκη και Τσίπρα-Τσακαλώτου. Να το λουστούν όλο, να το ψηφίσουν και να μείνουν στη Βουλή πανηγυρίζοντας", κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Λοβέρδος ο Μνημονιακός

Είπε και κάτι σωστό ο μνημονιάκιας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias-krititv

Η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ, είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Crete TV, ο Νίκος Κοτζιάς ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται» - «Ρωτήστε με αύριο» αν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές η Κίνηση Πράττω

3
4595011

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε τους πέντε άξονες της κυβερνητικής πρότασης - Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αναλογικό εκλογικό σύστημα, αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής, αύξηση αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθιέρωση ορίου θητειών για τους βουλευτές, διακριτούς ρόλους Κράτους – Εκκλησίας κ.α.

3
690_184702dd-582d-4f48-af8a-49ba737bc713

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ιερέας - Οι αρχές του ψευδοκράτους την θεωρούν θρησκευτικής - αρχαιολογικής αξίας - Ο ιερέας είχε μεταβεί στην κατεχόμενη κατοικία του ζητώντας να πάρει συγκεκριμένη πέτρα

1